Hogyan fogadjam el magam, amikor ilyen kicsik a melleim?
Ilyen kicsik a melleim, mint ezeken a képeken:
19 éves vagyok, és azt hallottam, hogy 22-23 éves korig nőnek a mellek.Ez mennyire igaz?
A mai világban már a 10-11 éves kislányoknak elkezd nőni a mellük,de nekem miért nem nőttek meg? 19 évesen úgy nézek ki, mint egy deszka,ezért utálom fürdőruhába is mutogatni magam.Ha meglátok egy nagy mellű lányt,mindig elfog az irigység, hogy rajta milyen jól állnak a ruhák,ezért sokszor nem is merek kimozdulni itthonról.Mindig a legkisebb A-s push up melltartót szoktam hordani, hogy nagyobbnak látszódjon, de még ez is nagy.Megnagyobbíttatni nem akarom, mert egyrészt nagyon drága és nincs rá pénzem, másrészt meg szeretnék majd gyerekeket és nem akarom mesterségesen táplálni őket.Amúgy anyukámnak és a húgomnak is nagyon kicsi a melle,genetikából adódik.De én szeretnék, azért nagyobb melleket, ha lehet.Van erre valami más megoldás?
Nálam is hasonló a helyzet, de már valahogy megbékéltem a dologgal. Állítólag nőhet még a mell, de sztem ilyen korban inkább csak hízás/fogyás miatt változhat. Meg vannak olyanok, akiknek fogamzásgátló szedése alatt nőtt a mellük, de azt meg "csak úgy" nem érdemes szedni, max akkor, ha pl. komoly kapcsolatod van. Amúgy tényleg sokaknak a kis mell tetszik, az eddigi kapcsolataimban is tapasztaltam. :)Az a lényeg, h szép formás legyen. :)Sok előnye van a kis mellnek, mint ahogy előttem is írták, h pl. nem terheli a gerincet, tudsz hason fekve aludni. :) Próbáld elfogadni magad úgy, ahogy vagy. :) Aki igazán szeret, az el fog fogadni, és nem a mellméretedet nézi majd.
Amúgy meg az ilyen pánt nélküli, vagy középen nyakba kötős fazonú fürdőruhák sztem kimondottan előnyösen állhatnak a kis mellű csajokon: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!