Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Átlagos testű csajok, miért...

Átlagos testű csajok, miért aggodalmaskodtok?

Figyelt kérdés

Miért akar mindenki nagyobb/kisebb mellet, szélesebb vagy keskenyebb csípőt stb? A fiatal nők körében aki nem kövér (BMI < 25), azoknak kb a 80%-uk szép alakkal rendelkezik, és csinos. Meg ennek a 80%-nak is legalább a fele kimondottan szexis (arcra és alakra is).

Nem a méreteken van a hangsúly. Hanem az arányokon!

Leírnátok a méreteiteket, és hogy mennyire vagytok elégedettek magatokkal (vagy hogy mivel nem)?

Köszönöm, mennek a zöld kezek.

2019. márc. 25. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert a fiúk meg a farkuk mérete miatt aggódnak állandóan. Sok önbizalomhiányos ember, akiket megbolondít a média és az internet. Mindent elhisznek amit az sugall.
2019. márc. 25. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Mert akinek tényleg semmi komoly gond nincs az alakjával, az is kap negatív beszólásokat, nem is keveset. Ezek fiatalabb korban nagyon károsak, akkor még nincs önmagával annyira tisztában az ember, és nem peregnek le könnyen. Sőt, van, aki pont ezek hatására, később, felnőttként sem látja magán reálisan.

Én 175 cm vagyok, 58 kg, mégis volt olyan, nem is egy ember, aki azt mondta, hogy fogynom kéne, mert kövér vagyok. Mások szerint meg hízzak, mert sovány vagyok. Van, aki szerint betegesen sovány. Van, aki szerint fiús vagyok. Van, aki szerint nőies, formás. Most akkor mi van? Még jó, hogy rólam ezek leperegnek. Persze rosszul esik. De azért a szemem jó, ha belenézek a tükörbe normálnak látom magam, nem is sovány, nem is kövér. De hidd el, sokan tesznek róla, hogy valaki rosszabbul érezze magát, mint kéne. Van, akik direkt ezt élvezik.

2019. márc. 25. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként itt gyakorin is láthatod. Feltesz valaki magáról egy képet, teljesen normális alkat. A hozzászólások 99%-a arról szól, hogy kövér, mert nem csontsovány 14 éves kislány alakja vagy anorexiás kinézete van, vagy pedig azért gáz, mert nem teljesen izmos, szálkás, kockáshasú. Aki szerint normál alkat, azt meg lehurrogják, hogy biztosan a kövéreket szereti.
2019. márc. 25. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

En 155cm vagyok 45kg.

14 eves korom ota ezek a mereteim.. minimalis mellekkel, sportos alak de nem sportoltam evekig.

Folyamatosan piszkaltak, hogy deszka, torpe, nyomi, lapos, egyel mar valamit stb. Ramleptek es konyoktamasztonak hasznaltak a magas sracok..

Szr volt elegge..

A melleimet mar elfogadtam, rajottem, kenyelmesebb, esztetikusabb igy az oltozkodesi stilusommal (szeretem a melyen deloltalt felsoket pl, vagy a nagyon szuk ruhakban sem vagyok hivalkodo, mert nincs annyi mellem).

A magassaggommap kuzdok. A hajam most viszonylag rovid es probalom megnoveszteni. Kislanyosnak, kisgyereknek erzem magam ezek miatt. 15-nek nezek ki, pedig mar 20 multam.

Vekony vagyok, ezert ha eszek, azonnal latszik a hasamon a “kajababa”, sokszor terhesnek tunok.. egy terhes tininek. Pazar.

Elkezdtem most sportolni, jobb tole, de sajnos a magassagomon nem valtoztat, nem erzem magam kenyelmesen kb semmilyen ruhaban, gyereknek, gnomnak erzem magam, a tukorben is valoszinuleg torz kepet latok az alakomrol.

RENGETEG ember mondja, hogy szivesen cserelne velem. De nem hiszek nekik. Lehet szeretnenek ilyen vekony alakot, de az en testem, magassagom, zero mellem nem kellene nekik melle...

2019. márc. 25. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

170/60

97-67-97

Manapság már olyan plasztikai csodák léteznek, hogy ami 10 éve még jó alaknak számított, az manapság már átlag alatti. Nagyjából ezért.

2019. márc. 25. 14:15
 6/11 Metionin ***** válasza:
87%

Cseszheted ha akárhogy nézel ki, mások találnak benned hibát és beszólogatnak. Akármennyire magabiztos az ember és az eszével tudja hogy az ő alakja normális, igenis rosszul tud esni ha valaki közli hogy kövér/sovány/lapos/ronda/csámpás vagy. Márpedig közlik. Ezt kellene megtanítani az embereknek, hogy ne érezzenek jogosultságot arra, hogy mások külsejét bírálgatják, pláne az illető előtt, hangosan.

Én 165 cm vagyok 45 kiló, sportolok, elég karakteres arcom van és eddigi életemben már minden porcikámra kaptam negatív kommentet, persze kérdezés nélkül. Voltam anorexi, csontváz, miért nincs mellem, miért nincs cuki arcom, miért van ekkora szemem, miért nincs telt szám, miért ilyen vékony a csuklóm, miért vagyok fehér, miért nincs hosszú körmöm és sorolhatnám. Miközben nekem csak egy kérdés villogott az agyamban: Mi közöd hozzá? Mai napig nem értem, hogy egyesek honnan veszik maguknak a felhatalmazást hogy mások kinézetébe belekössenek. Ezek miatt önbizalomhiányos egy csomó ember, mert gyerekkoruktól kezdve körül vannak véve ezekkel a gyökerekkel.

2019. márc. 25. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
172 cm magas, 56 kg, csípő 93, derék 76, mell 80. Tehát nincs mellem, és széles a seggem. Na ezért nem vagyok elégedett.
2019. márc. 25. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsesz, derék 67, nem 76. Szép is lenne, ha derekam se lenne...
2019. márc. 25. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább nem.
2019. márc. 25. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

Én elégedett vagyok magammal, de jócskán teszek is ezért!!!

Mellbőség: 90 cm

Derékbőség: 75 cm

Csípőbőség: Szintén 90-es

Magasságom: 166 cm

sokan mondják(nem csak férfiak, nők is), hogy szexis a testem, meg hogy jó a s ggem stb., de én ha nem sportolnék meg koplalnék(kocogok naponta rengeteget, plusz szinte lópikulát se eszek), marhára ütném már a száz kilót. A nyáron meg is ettem hetente kb. egy kisteherautónyi zabálnivalót, úgy ámblokk mindent, ami ehető!

Akkor voltam olyan 75-80 kilónyi, de ma már 60 vagyok. emellett még alacsony is vagyok, hogy három kiló plusz is látsszon/feltűnő legyen egyből! A sok száznyolcvanas langalétán meg nem feltűnő, ha egyszer is többet ettek a kelleténél, vagy hogy egy nap ellógták a sportot, sőt az úszógumit se lehet olyan könnyen észrevenni náluk. Meg is esz az irigység, amikor felszáll a buszra egy ilyen girhes gazella... :D:D:D Meg van nem egy ismerősöm, aki naponta 3 tábla csokit és 5-6 zacskó chipset majszolgat, de meg nem látszik rajta, ennek ellenére is 50 kilós gebe marad.

2019. márc. 26. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!