Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Átlagos testű csajok, miért...

Átlagos testű csajok, miért aggodalmaskodtok?

Figyelt kérdés

Miért akar mindenki nagyobb/kisebb mellet, szélesebb vagy keskenyebb csípőt stb? A fiatal nők körében aki nem kövér (BMI < 25), azoknak kb a 80%-uk szép alakkal rendelkezik, és csinos. Meg ennek a 80%-nak is legalább a fele kimondottan szexis (arcra és alakra is).

Nem a méreteken van a hangsúly. Hanem az arányokon!

Leírnátok a méreteiteket, és hogy mennyire vagytok elégedettek magatokkal (vagy hogy mivel nem)?

Köszönöm, mennek a zöld kezek.

2019. márc. 25. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én egyedül a derekamot szeretem magamon, olyan 67-68 körül van, szerintem az pont megfelelő. Mellem semmi, de a vállam és a hátam széles, szóval a felsőtestem undorító ahogy van. A csípőm is kicsi. A lábaimmal meg vagyok elégedve, bár van ilyen hátsó combzsírom amit baromi nehéz leadni :/. 168 cm vagyok és 58 kiló, nem tetszik a testalkatom és szívesen fogynék úgy 10 kilót...
2019. júl. 5. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!