Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ti elmondtátok a munkatársakna...

Ti elmondtátok a munkatársaknak, hogy ilyen műtétre készültök?

Figyelt kérdés
Régóta dédelgetett álmomat készülök megvalósítani azzal, hogy megnagyobbíttatom a melleimet. Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan kommunikáltatok hasonló látványos, de kényes beavatkozásokat a munkahelyeteken. Óvodapedagógusként dolgozom, tehát viszonylag sok ember ismer és lát minden nap (a többi óvónő, dadák, szülők stb.) Egyrészt szívesen elkerülném, hogy erről kelljen beszélgetnem a kollégákkal. Másrészt viszont a 600 köbcentis implantátumok elég látványosak lesznek; sőt, még azelőtt nyilván meg fogják kérdezni, hogy miért megyek fizetés nélküli szabadságra. Már előre rosszul vagyok a várható tolakodástól. Ti ezt hogyan kerültétek el, ill. hogyan fogadta a környezetetek a változást?
2020. máj. 3. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Én nem mondanám el senkinek se az oviba kivéve ha van itt egy nagyon jó barátnőd de ha nincsen akkor semmiképp se mondd el.Ha megkérdezik miért mész szabira akkor csak mondd azt hogy megvalósítasz valamit,nem akarod elmondani,majd megtudják.En senkinek se mondanám el főleg nem akkor ha egy olyan közegben dolgoznék ahol sok nő van mert ott megy a pletyka mindenről és mindenkiről.
2020. máj. 3. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem èrted: nem fogsz ettôl jobban kinèzni.... honnan veszed ezt hoy ez segīt? Ez egy buta tèveszme.
2020. máj. 4. 04:36
 13/14 qborka ***** válasza:
100%
" Férfi " írta ki a kérdést. Privátban rám írt, teljesen normális kérdésekkel, néhány üzenet után írta, hogy tulajdonképpen férfi. :D :D :D
2020. máj. 11. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam hogy valami sántít .... 😀
2020. máj. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!