Ti elmondtátok a munkatársaknak, hogy ilyen műtétre készültök?
600??? Mi a rossebnek akarsz magadnal ekkora bajt?
Nehez lesz majd cipelni es a ferfiak tobbsege sem szereti az ilyen tul nagyot.
Kollegák körében volt ilyen, nem mondta el senkinek, nem is nagyon tűnt fel senkinek, csak hogy merészebben öltözik az addigi bő rejtés helyett. Meg elhagyta a pushupos melltartót.
Igaz, neki előtte hormongondok miatt nem volt melle szinte egyáltalán, és egészséges méretű kebleket csináltatott, nem tőgyeket.
Mindenképpen, hiszen előre egyèbkènt sem tudod, mikor leszel 100%ig munkakèpes,pl gyerek utàn szaladni, esetleg ölbe venni.
Engem műtét után a hàzi orvos megfàzàssal kiírt 1 hètre 😉😉 /csak 1 jó tipp /
A nők gyakran irígyek a tèmàban, sok sikert.
Èn anno csak 3 embert avattam be. Senkinek semmi köze hozzá, ővelük baràti volt a viszony, azêrt mondtam el nekik.
nem tudom te hány cm és kg vagy, én elég magas vagyok, 175 cm és elég széles a hátam, vállam és 450 cc implantátumaim vannak (előtte szinte nem is volt mellem). Amik mikor újak voltak eléggé látványosak voltak, mostmár természetes kinézetűek, ahogy megszokta a szervezetem, de elsőre csak ekkorát ajánlott berakni az orvos. Nem is tudom, hogy 600 cc-t beraknak-e elsőre, de az eléggé nagy méret, eltitkolni semmiféleképpen nem tudod
főleg hogy 3 hónapig nem emelgethetsz nehezet egyáltalán, tehát a gyerekeket sem... Én nem mondtam senkinek, mert többségében rossz véleménnyel voltak róla az emberek. Mostmár annyira természetes a kinézete, hogy csak a tapintása alapján tűnt fel másnak, hogy nem igazi.
Szerintem a méretet jól gongold át mert egyrészt a nagyobb jobban fáj másrészt lehet ha elsőre ekkorát beraknak nagyon szétfeszíti a bőrt
Te jó ég, kíváncsi lennék, hogy mi alapján írják itt az emberek, hogy a 600 köbcenti túl nagy. Nekem például több mint három éve 560 cc van bent, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, nem arányos, de gondoljunk bele: az arányos azt jelenti, hogy átlagos. Ha valaki nagy melleket akar, akkor az szükségszerűen aránytalan. Ne tekintsünk már erre úgy, mint valami kerülendő rosszra. A hátfájás valóban probléma, de véleményem szerint ezt bőven ellensúlyozza, hogy csinosabbnak érzed magad.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: én kombináltam egy munkahelyváltással, így az új helyen így ismertek meg. 29/N.
Hetes vagyok, és a hármas hozzászólására utaltam azzal, hogy irigyek vagytok.
Magam is ezt tapasztalom egyébként, hogy a megműtött nők valamiért hirtelen azt gondolják hogy mindenki őket irigyli 😀 Én csak sajnálni tudom az ilyen nőket, hogy szegényeknek nincs mellük is műanyagot kell beültetni ahhoz hogy úgy érezzék hogy ők is igazi nők. Mert hogy szerintük ettől azok lesznek…
Nekem a kérdés is furcsa, vagy legalábbis ellentmondást vélek felfedezni abban hogy valaki azt tervezi hogy berakat magának két hatalmas szilikont, aztán odaírja hogy rosszul vagyok előre is a várható tolakodástól. Mivan?? Kb. Mintha egy sarkon álló p.rosti kikérné magának, hogy leszólítják 😀
Nyolcas: Egyrészt átlagos méretű vagyok jelenleg, tehát nem mondanám, hogy nincs mellem.
Másrészt szerintem nincs ellentmondás. Szeretnék jól kinézni, és szerintem ez a méret még vállalható. Ismeretleneknek valószínűleg nem lesz egyértelmű, hogy nem igaziak. A munkatársaimnak viszont igen. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!