Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ti elmondtátok a munkatársakna...

Ti elmondtátok a munkatársaknak, hogy ilyen műtétre készültök?

Figyelt kérdés
Régóta dédelgetett álmomat készülök megvalósítani azzal, hogy megnagyobbíttatom a melleimet. Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan kommunikáltatok hasonló látványos, de kényes beavatkozásokat a munkahelyeteken. Óvodapedagógusként dolgozom, tehát viszonylag sok ember ismer és lát minden nap (a többi óvónő, dadák, szülők stb.) Egyrészt szívesen elkerülném, hogy erről kelljen beszélgetnem a kollégákkal. Másrészt viszont a 600 köbcentis implantátumok elég látványosak lesznek; sőt, még azelőtt nyilván meg fogják kérdezni, hogy miért megyek fizetés nélküli szabadságra. Már előre rosszul vagyok a várható tolakodástól. Ti ezt hogyan kerültétek el, ill. hogyan fogadta a környezetetek a változást?
2020. máj. 3. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

600??? Mi a rossebnek akarsz magadnal ekkora bajt?

Nehez lesz majd cipelni es a ferfiak tobbsege sem szereti az ilyen tul nagyot.

2020. máj. 3. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Kollegák körében volt ilyen, nem mondta el senkinek, nem is nagyon tűnt fel senkinek, csak hogy merészebben öltözik az addigi bő rejtés helyett. Meg elhagyta a pushupos melltartót.

Igaz, neki előtte hormongondok miatt nem volt melle szinte egyáltalán, és egészséges méretű kebleket csináltatott, nem tőgyeket.

2020. máj. 3. 14:48
 3/14 qborka ***** válasza:
19%

Mindenképpen, hiszen előre egyèbkènt sem tudod, mikor leszel 100%ig munkakèpes,pl gyerek utàn szaladni, esetleg ölbe venni.

Engem műtét után a hàzi orvos megfàzàssal kiírt 1 hètre 😉😉 /csak 1 jó tipp /

A nők gyakran irígyek a tèmàban, sok sikert.

Èn anno csak 3 embert avattam be. Senkinek semmi köze hozzá, ővelük baràti volt a viszony, azêrt mondtam el nekik.

2020. máj. 3. 15:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem értem a tőgyként való minősítgetést. Van épp elég nő, akinek természetesen is ekkora mellei vannak. Akkor nekem mégis miért ne lehetnének? Pont ezeket a beszólogatásokat akarom elkerülni. Épp elég volt a szüleim körében elfogadtatnom.
2020. máj. 3. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom te hány cm és kg vagy, én elég magas vagyok, 175 cm és elég széles a hátam, vállam és 450 cc implantátumaim vannak (előtte szinte nem is volt mellem). Amik mikor újak voltak eléggé látványosak voltak, mostmár természetes kinézetűek, ahogy megszokta a szervezetem, de elsőre csak ekkorát ajánlott berakni az orvos. Nem is tudom, hogy 600 cc-t beraknak-e elsőre, de az eléggé nagy méret, eltitkolni semmiféleképpen nem tudod

főleg hogy 3 hónapig nem emelgethetsz nehezet egyáltalán, tehát a gyerekeket sem... Én nem mondtam senkinek, mert többségében rossz véleménnyel voltak róla az emberek. Mostmár annyira természetes a kinézete, hogy csak a tapintása alapján tűnt fel másnak, hogy nem igazi.

Szerintem a méretet jól gongold át mert egyrészt a nagyobb jobban fáj másrészt lehet ha elsőre ekkorát beraknak nagyon szétfeszíti a bőrt

2020. máj. 3. 16:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kerlek fogadd el az epito kritikat ez tenyleg tul nagy...
2020. máj. 3. 16:34
 7/14 anonim válasza:
15%

Te jó ég, kíváncsi lennék, hogy mi alapján írják itt az emberek, hogy a 600 köbcenti túl nagy. Nekem például több mint három éve 560 cc van bent, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, nem arányos, de gondoljunk bele: az arányos azt jelenti, hogy átlagos. Ha valaki nagy melleket akar, akkor az szükségszerűen aránytalan. Ne tekintsünk már erre úgy, mint valami kerülendő rosszra. A hátfájás valóban probléma, de véleményem szerint ezt bőven ellensúlyozza, hogy csinosabbnak érzed magad.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: én kombináltam egy munkahelyváltással, így az új helyen így ismertek meg. 29/N.

2020. máj. 3. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

Hetes vagyok, és a hármas hozzászólására utaltam azzal, hogy irigyek vagytok.

Magam is ezt tapasztalom egyébként, hogy a megműtött nők valamiért hirtelen azt gondolják hogy mindenki őket irigyli 😀 Én csak sajnálni tudom az ilyen nőket, hogy szegényeknek nincs mellük is műanyagot kell beültetni ahhoz hogy úgy érezzék hogy ők is igazi nők. Mert hogy szerintük ettől azok lesznek…

Nekem a kérdés is furcsa, vagy legalábbis ellentmondást vélek felfedezni abban hogy valaki azt tervezi hogy berakat magának két hatalmas szilikont, aztán odaírja hogy rosszul vagyok előre is a várható tolakodástól. Mivan?? Kb. Mintha egy sarkon álló p.rosti kikérné magának, hogy leszólítják 😀

2020. máj. 3. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcas 😀
2020. máj. 3. 18:54
 10/14 A kérdező kommentje:

Nyolcas: Egyrészt átlagos méretű vagyok jelenleg, tehát nem mondanám, hogy nincs mellem.

Másrészt szerintem nincs ellentmondás. Szeretnék jól kinézni, és szerintem ez a méret még vállalható. Ismeretleneknek valószínűleg nem lesz egyértelmű, hogy nem igaziak. A munkatársaimnak viszont igen. Ez a különbség.

2020. máj. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!