Ha olyan munkahelyen dolgozom ahol elég igénytelen, ápolatlan munkatársak vannak, ha én jól öltözött és ápolt vagyok, emiatt lehetek a munkatársaknak ellenszenves?
Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 08:49
1/8 anonim válasza:
Nekem sosem ellenszenves egy illatos ember.
3/8 anonim válasza:
"Nekem sosem ellenszenves egy illatos ember."
Nekem sokszor, mert az "illatos" annyira erös szag, hogy fuldoklok töle. Sajnos alig van olyan valaki, aki képes kellöen diszkréten használni az illatszereket, a "szagbomba" meg legalább annyira rossz, mint a mosdatlanság!
4/8 anonim válasza:
Igen. Mert más vagy, mint ők.
Ők ezt úgy fogják fel,hogy te különbnek tartod magad náluk. Lenézed őket,derogál a társaságuk. Voltam ilyen munkahelyen. Be is szóltak többször.
Az irodistáknak meg nyaltak, hogy jaj de csini vagy stb.
Egy majomházzal volt egyenlő az a munkahelyem.
5/8 anonim válasza:
Igen. Normális, igényes, tiszta ruhában, cipőben jártam be, semmi extra, de kineztek, elítéltek, hogy milyen jól mehet nekem ha van ilyenekre pénzem. Megsúgom a legtöbb ruhám turis, akciós. Ök is megtehetnék. A főnököm egyszer látott rajtam egy nike cipőt (ajándékba kaptam) és megjegyezte hogy neki nincs 50ezre ilyen cipőre. Köpni nyelni nem tudtam honnan vette ezt. Am 10be került
6/8 anonim válasza:
Nem kellene, hogy az legyél, de azzá próbálnak tenni, mert annyi agyuk már nincs ezeknek a vadaknak, hogy fel is lehet zárkózni mások mellé, ha megfogalmazódik bennem az igény erre. Gyűlölködni sokkal egyszerűbb, mint gondolkodni.
7/8 anonim válasza:
Nekem egyik munkahelyen magamnak kellett biztosítanom munkás cipőt. Mivel egy olyan volt amit nem retkeztek volna össze a benti dolgok, így abba voltam (fekete adidas cipő, kb. 12 ezer volt és évek óta megvan). Még a főnök is beszólt, hogy gazdag lehetek, ha ez a benti cipőm. Valaki meg ki is röhögött a hátam mögött, hogy "adidas cipő". Sajnos nálunk volt olyan, aki panaszkodott, hogy nincs 10 ezer Ft-ja orvosra, ill. Előszeretettel turkálnak a pénztárcádba honnan lehet ennyi pénzed. Az ilyeneket tojd le, főjenek a saját rosszindulatukban. Te meg hordj, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!