Nektek mi a véleményetek a mellplasztikarol? Mennyire észrevehető hogy mű? Tapintasilag? A baratotok eszrevette, vagy elmondtatok neki?
"Szeretnem vegre hogy nekem is legyen onbizalmam."
Az önbizalom nem mellméret kérdése.
Tapasztalatból mondom ill. írom ha lehetne nem plasztikáztattam volna mert semmivel nem lett több önbizalmam, de ez a te döntésed hogy hogy jobb neked.
Az enyèmen nem látszik, hogy mű! Ez az implantátum profiljától függ, vagyis a magasságától. Amiken nagyon azt látjátok, hogy felül a mellkasnál is kerek, azok ultra magas vagy extra magas profilúak. Az enyém csak sima magas profil és ettől is létezik még “laposabb”. Illetve ott a csepp alakú is, ami meg abszolút természetes!
Tapintásra ugyan az, mint előtte, egy picit feszesebb. A férjem is azt mondja, hogy szinte nincs is különbség. Volt akinek elmeséltem, hogy nem igazi és meglepődött.
Én imádom az enyémet. Lassan egy éves. Nem idegen, nem nehéz, nem is érzem, hogy van, sokszor el is felejtem. Élvezem, hogy bármit felvehetek, mert minden jól áll. Élvezem, hogy végre van rám való szép melltartó és nem kell undorító szivacsosat vennem. Nagyon szeretem őket😊
Ez változó, minden orvos mást mond, én mindenben a saját orvosomra hallgattam! Mindent úgy csináltam ahogy ő mondta.
Sport 6-8 héttől kb.
Nekem meg van csinálva. Ruhában nem mondja meg senki. Fürdőruhában gyönyörűek. Életem legjobb döntése volt.
Ha gondolod írj privit és segítek.
Sok itt a negatív ember, főleg azok akik életükben nem láttak és fogtak még szilikon mellet.
Ja és az 5-ös is jó hülyeséget írt.
Nekem extra magas van és teljesen természetesnek hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!