Nektek mi a véleményetek a mellplasztikarol? Mennyire észrevehető hogy mű? Tapintasilag? A baratotok eszrevette, vagy elmondtatok neki?
Én évekkel ezelőtt mellkisebbítési műtéten voltam, mert túl nagynak, lógosnak éreztem a melleimet.
Sajnálatomra a plasztikai sebész mondta, hogy mellkisebbítésnél is kell mell implantátum. Így lett. 95 mellből lett 80-as mell implantátummal. Nagyon szép lett, de ahogy nézem a tükörben még ennyi év után is látom, hogy mű. Szép, formás, kerek stb, de látni ahogy minden mellen látni amiben implantátum van, hogy nem "eredeti" Főleg ha valaki már elmúlt 30-40 éves. A másik rossz hír, hogy X évente cserélni kell az impnatátumokat. Nekem 8 éve van bent, és nemrég voltam a dokinál, aki szerint ideje újat betenni. Minden szilkonos implantátumnak van egy használati ideje. Idővel elhasználódik.
Hát most azon agyalok, hogy ha már úgyis ki kell venni, a mell bőrét korrigálják, de ne tegyenek be semmit. Inkább maradjon természetes még akkor is ha van egy kis lógása.
45/N
Nem latjak,h szilikon. Pedig nagy van!
Minden pasi odavan erte. Budapesten statuszszimbumnak szamit. Ugy,mint a ferfiaknal a jo kocsi.
A mai szilikonokat nem kell cserelni. 12 eve van bennt.
Kerdezo csinaltasd meg! Az a lenyeg,hogy jol erezd magad a borodben!
Státusszimbólum? Atyaúristen...
Te milyen emberek között mozogsz, nem irigyellek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!