Más is nyáron inkább zárt cipőben van mint szandálban?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 13:24
11/17 anonim válasza:
Szandal. Ha olyan helyre megyek ahol kosz van meg por akkor zart cipo...de amennyiben lehet elsosorban szandal, nyitott cipo, papucs
12/17 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a zárt cipőket. Megfelelő zoknival egyáltalán nem probléma akár egész nap úton lenni benne. A szandálban én is utálom, hogy egyszer felveszem és tiszta mocsok lesz az is meg a lábam is, ráadásul nekem kb abban büdösödik meg izzad jobban a lábam.
13/17 anonim válasza:
Én szandálban, kizárólag mezítláb. Nekem nyáron jobban izzad a lábam zokniban és zárt cipőben. Az persze más, ha valahova ki kell öltözni. 35/F
14/17 anonim válasza:
Kamasz fiuként és most is, nyáron cipőbe vagyok, egyrészt a munkám miatt is másik szandál papucsot nem veszek fel, tavasszal veszek a kínaiban hagyományos sport cipőt mezítláb van a lábam benne, azt használom nyári időszakban,
15/17 anonim válasza:
14
Sportcipőben mezítláb, gratula, lehet egy bukéja.
16/17 anonim válasza:
15, nagyon ritkán, miután ki szoktam mosni a cipőt, ha zoknit is fel vennék akkor sokkal jobban érzem hogy izzad a lábam, amúgy is nagyon izzadékony vagyok, mezítláb kevésbé érzem hogy be izzadna a cipőbe.
17/17 anonim válasza:
16.
Sportcipő belseje nem arra van tervezve, hogy az izzadságot felszedje, pont erre találtak ki a zoknit. Arra meg főleg nem, hogy rendszeresen mossák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!