Te mi alapján döntöd el reggel, hogy milyen cipőben vagy szandálban, papucsban mész el aznap?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 20:46
1/10 anonim válasza:
Nekem ehez nem kell sok ido. Elobb feloltozok, majd valasztok egy cipot ami illik az oltozekemhez es ennyi. Van amikor estetol kigondolom, hogy masnap mit fogok felvenni es a cipot is hozzakepzelem.
15\L
2/10 anonim válasza:
Elozo vagyok: most veszem eszre, hogy a kerdesben az all, hogy mi alapjan dontom el, hogy milyen cipot veszek fel, s nem pedig, hogy mennyi ido alatt. Nos az idojaras, az oltozekem es a hangulatom alapjan szoktam eldonteni. Bocsi, de faradt vagyok. :D
3/10 anonim válasza:
Általában előző este eldöntöm, hogy mit vegyek fel. Hajnalban erre nem lennék képes:).
4/10 anonim válasza:
Mivel nem lett odaírva, hogy csak lányok, válaszolok fiúként is. 1 sportcipőm van, így nem kérdés mit veszek fel. :D
Ha lány lennék, feltételezve, hogy több pár cipőm van, az időjárás, jobban tetsző cipő illetve az öltözékemhez mi illik lennének a szempontok.
5/10 anonim válasza:
Én ált kimegyek az udvarra, megnézem az időjárást és az alapján.
6/10 anonim válasza:
Időjárás, és hogy passzoljon a ruházatomhoz. Egymás utáni nap nem veszem fel ugyanazt a cipőt kánikulában, mert beleizzadok. A munkahelyemen kötelező a zárt cipő, így több vászoncipőt vettem és azokat váltogatom, ki is mosom őket.
7/10 anonim válasza:
Ami megy a ruhámhoz.Amúgy nincs sok cipőm így enm oylan nehéz.
8/10 anonim válasza:
időjárás alapján. ha szakad az eső cipőben, ha meleg van szandálban, papucst pedig csak itthonra hordok.
9/10 anonim válasza:
Nálam az alkalomtól, és az időjárástól függ.
20/L
10/10 anonim válasza:
Alapvetően az időjárás alapján döntök, de az sem mindegy, hogy hova megyek. Ha tudom, hogy olyan helyen leszek, ahol csúszik a talaj, akkor figyelek, hogy milyen a cipőm talpa pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!