Más is nyáron inkább zárt cipőben van mint szandálban?
Nem.
Szandál és papucs.
Kérdés: nem rossz neked, hogy nem szellőzik a lábad 40 fokban és abban a melegben is zokni, plusz zárt cipőben vagy? Nem szokott büdös izzadságszagú lenni a nap végére a lábad?
Nem büdös, naponta váltogatom a cipőimet, és rendes pamutzoknit veszek fel.
Neked nem szedi össze a a lábad a retket az utcáról?
Az elmúlt 12 èvben 1x volt rajtam szandál, akkor is muszájból pár órát, a balerina cipőt is csak pár évig hordtam nyáron, tavaly már azt sem vettem elő.
UTÁLOM, ha koszos a lábam!! Azt meg senki ne mondja, hogy ha papucsban megy ki -legyen akár betonrengeteg is- nem lesz koszos a lába! De az lesz!
Mindenkinek magàn dolga hogy hogy szeret lenni nyáron.
Én hordok cipőt is. Minden féle vékony nyàri félcipők vannak màr a boltokban.
De a csinosabb papucsokat és szandàlokat se vetem meg.
4-es
Reggelit is bevállalnád arról a nagy tisztaságú betonról? Na ugye.
Zokni nélkül meg egyébként is szarabb izzadni, vajon hova lesz az az izzadság, ami a talpunkon keletkezik? Igen, szépen nyomódik bele a papucsba.
Jelen!
Inkább egy vékony pamutzokni + vászoncipő. Izzadni izzad valamicskét a lábam (büdös nem lesz, használok sprayt), de szandálban ugyanúgy izzad, csak ott nincs ami felszívja, undorító csúszós-ragacsos lesz a lábfejem, ráadásul mágnesként vonzza a koszt. Fujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!