Óvodás ünnepségeken szandálban van a kislányod vagy balerina cipőben?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 12:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem óvódában még mindenki abban van, ami épp elsüthető akár ünneplőnek is és passzol az időjáráshoz. Nálunk legalábbis - második gyereket járatva is - elég vegyes szokott lenni a látvány :)
2/7 A kérdező kommentje:
Szandálcipőre godnoltam nem balerina cipőre. Pici pánttal az elején, nem a bokájánál.
2018. ápr. 27. 12:43
3/7 anonim válasza:
Rendes ünneplő fehér cipőben aminek pici sarka van fehér harisnyával.
5/7 anonim válasza:
Ez most milyen kérdés? :) Nem teljesen mindegy, hogy más mibe öltözteti a gyerekét vagy milyen cipőt ad rá. Ha mindenki balerinát adna, én akkor is szandit adnék rá. A balerina az egyik legegészségtelenebb cipő.
6/7 anonim válasza:
Én balerinát adok a lányomra ünneplőhöz. Pedipedet, csinosat, kényelmeset. Szerintem a tipikus gyerekszandálok, amik kényelmesek nem sokszor illenek az ünneplő ruhához. Egyébként nálunk is vegyes a kép, inkább a kényelemre megy mindenki, szerintem ez azért nem tragédia :-)
7/7 anonim válasza:
Szerintem úgy van ahogy az első mondja :) én ovis korban nem költöttem ünneplős cipőre mert minek,mikor fél év alatt kinövi (a 2000-es kínai cipőkben fáj a lába,az nem jöhetett szóba,drágának meg nem volt értelme) így balerinát,sima szandált vagy fél cipőcskét adtam rá,mikor mi volt olyan ami időjárásnak megfelelő és azért passzol egy blúzos szoknyás ünnepséghez.De nálunk fiúk,lányok voltak sportcipőben is ünnepségen,soha nem szólt senki érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!