Holnap már felvennétek mezítláb is balerinát?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 14:24
2/19 anonim válasza:
Hat én azt csak úgy veszem fel
De holnap amúgy vászoncipőben megyek mezitláb
3/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy hova. Kint jó idő van, főleg a napon.
De bent lehűltek az épületek, mert már nincs fűtés. Én nem ülnék bent egész nap mezítláb.
4/19 anonim válasza:
Még a 30 fokban sem vennék fel mezítláb zárt cipőt. Egy kis titokzoknit mindig veszek a balerina alá. Meg szerintem gusztustalanul belefülled a lab zokni nélkül a zárt cipőkbe
5/19 anonim válasza:
Én már vettem fel mezítláb az elmúlt hetekben is. De persze holnap is felvenném :) Meg balerinacipőt amúgy se hordanék máshogy ^^
6/19 anonim válasza:
Reggel még lehet, hogy hűvös lesz, de napközben simán. Megjött a tavasz!
7/19 anonim válasza:
Én már négy napja abban mászkálok, meg szoknyában pólóban, mert dél körül már simán van 18-20-22 fok is.
Az meleg, árnyékban meg felkapok egy kabátot.
8/19 anonim válasza:
Soha nem vennék fel mezitláb zárt cipőt. Gusztustalan!
Vannak olyan titok zoknik, amik nem látszanak ki a balerinából sem.
Amúgy ha az a kérdés, hogy elég jó idő lesz, e akkor igen, bár felénk holnapra esőt mond.
10/19 anonim válasza:
Fúj mennyi igénytelen nő van! 😳🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!