Holnap már felvennétek mezítláb is balerinát?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 14:24
11/19 anonim válasza:
Te még mindig itt vagy? Miért kell kérdezgetni, hogy mezítláb felvehetsz-e ezt vagy azt? Vedd fel, ne itt kérdezgesd! Tudsz írni, igaz? Akkor ezt is el tudod dönteni, nem?
12/19 anonim válasza:
Ha a facsén kívül néha időjárásjelentést is néztétek, tudnátok, hogy holnap 7-8 fokkal hűvösebb lesz.
Amúgy meg a franc se járna zárt cipőben zokni nélkül. Bugyit sem vesztek?
13/19 anonim válasza:
Mezítláb nem mert beleizzadok meg minden es nem kellemes. De holnapra esőt mondanak szoval azert sem
14/19 anonim válasza:
Persze. Már hetek óta hordom így kivéve amikor a nagy lehules volt.
15/19 anonim válasza:
Mezítláb hordom, mert gyűlölöm a zoknit, és sokkal jobban beleizzad a lábam, mint a cipben.
Amint lehet, leveszem, mert télen, mikor a hideg miatt minden nap zokniban kell legyek 1 hónap és már kezdődik a gombával járó viszketés, és egész télen szedhetem a tetves gomba elleni gyógyszert meg kenhetem a lábam.
Tavasszal, amint leveszem a zoknit, és szellőző, félig nyitott cipőkben járok egyből megszűnik a probléma, és késő őszig vissza sem tér.
Nem hordok bőrcipőt, csakis vászont, a műbőrből pedig olyant, ami "lyukacsos" pl. balerina.
16/19 l ember válasza:
Azt hittem, itt valettigazgatók és hr-esek fognak beszélgetni
17/19 anonim válasza:
Ma is olyan sajtszag volt mind az irodában, mind a városban, szóval egyre jobban lekerülnek a végre a téli vastagzoknik, a csizmák:). Foot-alarm!
18/19 anonim válasza:
Sosem vennék fel mezítláb se balerinát, se másmilyen zárt cipőt. Szerintem igénytelen. Sokkal jobban koszolódik a cipő is, és a láb is (bár az kisebbik baj) Sokat számít egy vékony harisnya is, a titokzokni, meg pláne! Ha nem hiszitek, akkor egyszer próbáljátok ki, h harisnyát vagy titokzoknit (kinek melyik a szimlatikusabb)vesztek a balerinához, és egy napot elmászkáltok a városban, majd nap végén, mikor levetkőztök, nézzétek meg harisnya talpát, (feketénél nyilván nem fog látszódni!!)jó szürke lesz majd, mert egész nap gyűjtötte magába az utak porát, ami így a harisnyára/titok zoknira tapadt, nem pedig a cipőbe. Na,de nekem végülis amúgy teljesen mimdegy, a lényeg, h én föl nem vennék mezítláb balerinát, meg tulajdonképlen palucson, és szandin kívül semmilyen cipőt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!