Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon fura, ha néha így...

Nagyon fura, ha néha így télen is mezítlábra húzott szandiban megyek ki az utcára?

Figyelt kérdés
Én tényleg nem fázok, csak kicsit hideg lesz a lábam, és szerintem elég jól néz ki ahhoz, hogy ne csak nyáron legyek így. Párszor beszólnak érte, de már megszokatam. Ez mindenki szerint fura? Szerintem bárki könnyen hozzá tudna szokini egy idő után.18/L

2018. jan. 23. 18:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%

Uristen te lany!!!!

Ilyen idoben hiaba nem erzed ugy felfazhatsz hogy csak na! Kerlek szepen ne szandiban jarkalj ilyen idoben mindjart tavasz lesz bird ki addig:)

2018. jan. 23. 18:35
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy még nem érzed, de évek után (akár 10-20, de idős korban is) jelentkezhetnek a következmények.

Felfázás, meddőség, ízületi fájdalmak.

Én mondjuk a másik véglet vagyok, pufi zoknit hordok csizmával, de így is meg akarok fagyni, amikor egy helyben kell állnom a hóban pl szemafor előtt.

2018. jan. 23. 18:40
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon-nagyon fura!!!!
2018. jan. 23. 19:04
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Had menjen. Majd megtanulja. Természetes kiválasztódás.
2018. jan. 23. 21:18
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi erővel minek a szandál? Az se kell!
2018. jan. 23. 21:27
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
És gondolom te vagy az, aki nyáron meg csizmát húz, mert elég jól néz ki és elég jól néz ki ahhoz, hogy ne csak télen legyél úgy.
2018. jan. 23. 22:03
 7/22 Rikku válasza:
56%
Szerintem egyáltalán nem furcsa :) Én bár szandált azért nem húzok de pl cipőbe se hordok zokni ^^ A lábam tiszta, a talpbetét cserélhető, sokkal konfortosabb :) Azért ha nagyon mínuszok repkednek, gondold meg de ha te így érzed magad jól, minek foglalkoznál másokkal ^^
2018. jan. 23. 22:39
 8/22 anonim ***** válasza:
81%

Nekem furi, hogy ez csak a szokásos lábfétises kérdés 10.522. variánsa egy lábfétises trolltól.

Ha mégsem, akkor meg tényleg furcsa, és valóban nem tanácsos így közlekedni, mert ha nem most, akkor később lesz belőle eü.-probléma. A szerzetesek is figyelnek erre a dologra.

A hideg miatt amúgysem a lábat nézik ilyenkor a hapsik.

2018. jan. 23. 22:43
 9/22 anonim ***** válasza:
63%
Most mondanám, hogy iszonyat fura, mert tényleg az... de múlt hónapban voltam 1 hétig New Yorkban, ahol minden nap rácsodálkoztam, hogy talpig elegáns csajok papucsban-szandálban csattognak a hóesésben. Még egyszer hangsúlyozom, nem hajléktalan, fura alakok, hanem gyönyörű lányok, elegáns kabát, decens smink, csodaszép loknik, szoknya vagy farmernadrág... és mezítláb, nyitott cipőben. Fel nem tudom fogni mi ez, de sok ilyet láttam. És nem, nem volt melegebb, nulla fok körül volt átlagban, több napon hó is volt. Talán tényleg vannak emberek, akiknek más a hőérzetük, és arrafelé nem szégyellik ezt kimutatni?
2018. jan. 23. 23:50
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd igyekszem akkor visszafogni magam, de úgy látom akkor, nem vagyok egyedül ezzel a dologgal :)
2018. jan. 24. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!