Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon fura, ha néha így...

Nagyon fura, ha néha így télen is mezítlábra húzott szandiban megyek ki az utcára?

Figyelt kérdés
Én tényleg nem fázok, csak kicsit hideg lesz a lábam, és szerintem elég jól néz ki ahhoz, hogy ne csak nyáron legyek így. Párszor beszólnak érte, de már megszokatam. Ez mindenki szerint fura? Szerintem bárki könnyen hozzá tudna szokini egy idő után.18/L

2018. jan. 23. 18:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is amikor lehet szandiban vagyok. Ősztől viszont zárt cipő de azt csak egy vékony 15 denes harisnyával. Csizmát és bakancsot is így hordom. Nem szeretem a zoknit magamon. 24L
2018. szept. 29. 23:59
 22/22 anonim ***** válasza:
Én papucsba szoktam kimenni hóban is de van olyan is teljesen mezítláb. Meg az udvaron rövid nadrág és pántos póló.
2019. ápr. 5. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!