Nagyon fura, ha néha így télen is mezítlábra húzott szandiban megyek ki az utcára?
Figyelt kérdés
Én tényleg nem fázok, csak kicsit hideg lesz a lábam, és szerintem elég jól néz ki ahhoz, hogy ne csak nyáron legyek így. Párszor beszólnak érte, de már megszokatam. Ez mindenki szerint fura? Szerintem bárki könnyen hozzá tudna szokini egy idő után.18/L2018. jan. 23. 18:25
11/22 anonim válasza:
De mi az, hogy mezítláb szandál? Sem lányoknál, sem fiúknál nem elfogadott a szandál zoknival, az összeset mezítláb veszed fel. Télen meg sehogy, semmilyen formában nem ideális viselet a szandál. Nyáron időről időre felbukkant a mezítláb akármi kérdés, véletlenszerű számmal és betűvel mögötte, most már télen is ez lesz?
12/22 anonim válasza:
Jaja ez a lábfétises troll. :D fap-fap
13/22 anonim válasza:
A szandál az furcsa,mondom én is,akinek a csizmája a múlt hétfőig a szekrényben pihent,itt Dél-Dunántúlon ekkor jött meg a tél 2 cm hóval. addig zárt őszi cipőt hordtam.múlt héten volt 2 csizmás nap meg most 2 nap,de szandál az fel sem merül.
14/22 anonim válasza:
Majd ha nem lehet gyereked később, meg véreset pisilsz akkor nézegetsz.
15/22 anonim válasza:
Teljesen természetes mivel itt a sok okos arról papól állandóan , hogy szandálhoz nem veszünk se zoknit se harisnyát....!
Te legalább szót fogadsz nekik.
16/22 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is elég gáz harisnyával vagy zoknival. Előző válaszolóknak meg mondom, hogy utánanéztem és a lábfétis nem is ezt jeleneti amit írtam, hanem az olyanokat akiket a lábak izgatnak fel szexuálisan.
2018. jan. 25. 20:54
17/22 anonim válasza:
Szerintem melletted én lennék a furább, én még a napokban is teljesen mezítláb járok :D
18/22 anonim válasza:
Hat figyi en csak jo idoben veszek fel szandallt
De zokniban lenni utalok, meg harisnyaban is ugyhogy mezitlab veszem fel a csizmakat, cipoket meg mindent
19/22 anonim válasza:
Én pedig télen-nyáron csak rövidnadrágban járok, a legnagyobb hóesésben is, mert a lábam nekem se fázik, úgyhogy legyél úgy, ahogy neked jó :)
25/F
20/22 anonim válasza:
Nekem az a furcsa, hogy szandit húzol. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!