Miért nézik homokosnak ha egy fiú fekete cicanadrágban megy utcára?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 12:39
31/33 anonim válasza:
Nevetséges! Az én párom is szokott idehaza cicanadrágot hordani, de nem homokos!!! Hogy miért hord??? Egyszerűen mert kényelmes neki is, és akit zavarja az forduljon el ennyi a válaszom.
32/33 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló csak és kizárólag harisnyás kérdésekre írt eddig. Google szerint.
És az írásképe is hasonló a harisnya fétises férfi írásképével. Roppant gyanús.
IP alapján bannolnám a duplikált fiókokat... Bezzeg más a trágár szavak miatt is tiltást kap.
33/33 anonim válasza:
Hát ha szereti a harisnyát akkor szereti, semmi közünk szerintem ehez. Mindenkinek meg van a maga kis saját világa, én nem foglalkozom ezzel, amúgy meg láttam én már sokféle embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!