Egy 16éves fiú vagyok, az ciki hogy hétköznap egyszínű fekete cicanadrágban járok? Vagy járni akarnék?
Vannak olyan abszolút heteró fiúk, akik szeretnek női ruhába öltözni. Ráadásul nem is kevesen.
Pl. Itt:
Én speciel nem tartom cikinek.
Nem gáz, én is hordok leggingset utcára. Futáshoz biciklizéshez kimondottan praktikus, nagyon hasonló a "gyári" futó- vagy biciklisnadrághoz, ami meg teljesen elfogadott és divatos sportruházat fiúknak is. Na most ha éppen leszállok a bringáról, vagy megállok a futással, nyilván nem fogok átöltözni. Szóval nem gáz, akkor sem ha éppen nem futottál, vagy bringáztál, hiszen ki tudja azt, hogy te éppen most szálltál le róla, vagy eleve gyalog voltál. Ha valaki meglát benne, legfeljebb azt gondolja, hogy bicajos/futó vagy.
Ha jól érzed magad benne, hord bátran, mert ez egy nagyon kényelmes és divatos, sportos viselet fiúknak, csajoknak egyaránt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!