PuNk vagyok, de emonak néznek. Mit tegyek?
Szerintem arról van szó, hogy az emberek többségének fogalma sincs mik a különbségek punk meg emo meg a többi között.
Nekem sincs. Kinőttem a tini korból, amikor is ilyen ostoba irányzatok után menjek, igaz tiniként is normális cuccaim voltak.
Mivel a csapból is az "emoság" folyt az elmúlt pár évben, nem kell nagy tájékozottság ahhoz, hogy a vasalt haj, fekete cuccok stb. az emo "tartozéka" ezért akik nem folynak bele az irányzatok elemzésébe, azoknak egy hosszabb vasalt haj, fekete cuccokkal párosítva rögtön emo lehet.
Mivel én sem vagyok képben, ezért simán lehet, hogy én is annak néznélek.
Csak mivel engem a dolog nem izgat,ezért tuti nem tenném szóvá, sőt.....
25, L
Igazad van, vaknak, de a kérdezőnek sima hosszú haja van, nem lila, nem rózsaszín, nem égnek álló.
Igen a punk nálam a kakastaréj haj, Boráros téren az aluljáróban láttam mindig ilyen kinézető fiatalokoat amíg tömegközlekedtem.
De tényleg nem érdekli az embereket, ez csak azt érdekli aki benne van.
ezaz. h az emberek nem is tudják mi, micsoda. a hajaddal kezd vmit sztem.énis punk vagyok, bár csaj:D de elég nyomott suliba járok, és jóideig rám is ezt mondták. persze ahol ismertedd ez a stílus, ott levágják h mi vagyok. viselkedésen is sok múlik :) ha esetleg ezentúl leemóznak, ne kezdj el nyávogni h "jajj de nem vagyok az" hanem röhögj a szemükbe.vagyszólj vissza:D egyébként én már úgy vagyok vele, h aki leemozik, az nem is ismer igazán,mert aki ismer, az tudja mi vagyok. aki enm ismer, annak meg nem hat meg a vélemánye.deamúgy bennem se 2 nap alatt alakúl ki ez a stílus, hagyj neki kis időt :)
na minden jót.
PUNK'S NOT DEAD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!