Miért néznek le az emberek ha haza megyek?
Angliába lakok, már egy jó ideje.
Így pl megengedhetem magamnak az LV táskákat vagy pl az iPhone telefont.
Ha haza megyek mindig látom az embereken, hogy "ez meg mit menőzik itt a hamis táskájával, mikor buszon utazik"....
Miért ilyenek otthon az emberek?
22L
tényleg irigyek az emberek, de én meg felnézek azokra akiknek több van mint nekem, DE
ezt még nekem is furcsa lenne, hogy ha valakinek LV táskája van, miért buszon utazik? én is buszon utazok, de nekem csak Fred Perry táskám van, de az csak 16e, ha telne LV-re, akkor tuti kocsival mennék
20F
Az Iphone, mióta menő?:D Ezt kár volt leírnod, ma már tömegcucc. A LV táskáról meg én is azt hinném. De nem azért mert irigy vagyok, hanem azért mert mindenki a Józsefvárosi piacról beszerzett LV táskájával virít...
Amúgy se szoktam mások táskáját és telefonját nézegetni.
Azért nem kocsival járok odahaza, mivel drágább lenne haza vezetni innen, mint megvenni a repülőjegyet.
Anyáéknak meg nincsen autójuk otthon, így marad a buszozás.
Szerintem teljesen átlagosan nézek ki, semmi ribancos nincsen bennem. Lehet, hogy ezért sem hiszik el..
ERdekes, amit irsz, en ilyet soha nem vettem eszre.
En is Angliaban lakom, nekem is vannak jo cuccaim es atlagosabbak is, bar megmondom oszinten, hogy egy peldaul egy iPhone-ra szerintem egyaltalan nem kapja fel senki a fejet, az olyan dolog ma mar, mint telen a kesztyu. Sot, pont a sok hamisitvany miatt az LV taska is atlagjelenseg.
Egy kulonlegesebb szabasu kabat inkabb feltuno, de mivel mar itt is, ott is minden a divatrol szol, igy ez sem feltuno, mert mindenki tud maganak megfelelot valasztani dragabb es olcsobb kategoriaban is, szoval nem hinnem, hogy rengetegen irigyek ruhakra. Max otletet vesznek, az viszont inkabb pozitiv tekintet, nem bunkozas.
Amiert nezhetnek furcsan: ha tulartikulalnad a beszededet, vagy lenne egy furcsa fejtartasod pont amiatt, mert azt hiszed, hogy kineznek teged. Ezt jobban el tudom kepzelni, de nem hinnem, hogy igy van.
Tenyleg hidd el, hogy az emberek donto tobbsege nem viselkedik bunkon azzal, akinek latszolag tobb van. Mi peldaul autoval jarunk haza altalaban, igen mutatos es ujacska 5-os bmw-nk van, ami meg nem feltuno, viszont jobbkormanyos. Maximum a jobb kormanyon szoktak meglepodni, vagy jot derulni, bar mar ez is egyre altalanosabb jelenseg.
Szoval en azt ajanlanam, hogy lazits, ne nezd, hogy teged neznek-e, illeszkedj be amikor itthon vagy es akkor nem fogsz tobb ilyet belekepzelni a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!