Néha olyan rossz érzésem van mikor emberek közé megyek. Mással is van ilyen?
Nagyon önbizalom hiányos vagyok, és sokszor úgy érzem hogy mindenki engem figyel. Ilyenkor a földet bámulom... Aztán összeszedem magam, és felnézek, és akkor azt veszem észre hogy abban a pillanatban tényleg néznek az emberek. Általában a pasik, de ezzel engem annyira zavarba hoznak, hogy megint elszégyellem magam...
Más is hasonló hozzám?
Igen sajnos más is van igy...
Én is mindig azt érzem hogy néznek marha idegesítő és nem csak mondom tényleg néznek....
De ha véletlenül pont nem, én már akkor is azt érzem, vagy azt képzelem...
Próbálok nem foglalkozni vele de nehéz...
Tuti valami bajunk van!
Ez nem szociális fóbia,hanem önbizalom hiány!
Nekem évekig volt szoc.fób.-om...nem tudtam tömegben menni sehová,inkább kerültem egy hatalmasat kis utcákon mentem,hogy ne találkozzak velük,ha mégis elkerülhetetlen volt a találkozás a tömeggel,akkor kezdődött az izzadás,heves szívdobogás,alig kaptam levegőt és legszívesebben ordítva sírtam volna és hazáig szaladtam volna!Nem mertem ránézni egy emberre sem,csak a földet néztem és volt,hogy roham szerű levegőkapkodás és félelem lett úrrá rajtam!Ez odáig fajult,hogy egy egész nyáron át csak otthon gubbasztottam és 3 hónapig nem mentem sehová sem!Aztán már kénytelen voltam elmondani az orvosomnak,aki beutalt a pszichiátriára.Kiderült,hogy még más betegségek mellett ez is van nekem :S és kaptam gyógyszert+2 hetente kellet pszichológushoz járnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!