Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15hetes kismama vagyok! Nem...

15hetes kismama vagyok! Nem oltattam be magam, mert félek! Ha nem megyek egyáltalán emberek közé, és a családom megkapja a védö oltást, akkor biztonságba érezhetem magam picit!? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg akkor is hazahozhatják,ha ők be vannak oltva.Én megkaptam,mert nem merek kockáztatni,és így a baba is védett lesz.Egyébként sem szeretnék állandóan 4 fal között ülni.

De persze ezt neked kell eldöntened!

2009. dec. 8. 10:22
 2/23 anonim ***** válasza:
40%
Én is erre alapozom, van egy 18 hós csajszim és sehová nem megyünk! A Karácsonyi vásárlást is a férjem intézi aki be van oltva és vagy 100 éve nem volt beteg (hála)!!! Körülöttünk mindenki beoltatta magát és nem járok még boltba sem, csak a nagyszülők jönnek és megyünk hozzájuk mi is! Az a baj hogy 12. hétben vagyok csak még, ha legalább a 28-t betöltöttem volna akkor beadatnám habozás nélkül. Mert addigra minden fontos kialakul a picurnál és már csak hízogat! Karantén van , ez van! A dokihoz meg ugye muszáj menni, meg a kórházba is, de én azt gondolom minden felesleges csavargást kiiktatok és csak a nagyon kötelezőket hagyom meg, ezzel is megtettem mindent az érdekünkben!!! Ráadásul megtehetem hogy itthon maradok mert mindenki segít aki tud!!!
2009. dec. 8. 10:24
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Szia! mivel járvány van az a baj hogy a levegőben is benne van. Márpedig levegőzni kell mindenkinek, különben teljesen legyengül a szervezeted /nem működik az immunrendszer/ és sokkal súlyosabb következményei vannak. Valóban attól hogy nem betegszenek meg a családtagjaid, attól még sajna hordozhatják így bármikor elkaphatod.
2009. dec. 8. 10:31
 4/23 anonim ***** válasza:
74%

Az a kismama is így gondolkodott, aki először meghalt. A családjában mindenki beoltatta magát, csak ő nem. Ha ma döntene, biztos másképp döntene.

Csak annyit árulj el nekem: mitől félsz? Mi az, amit a babád kaphat az oltástól? Ugyanis erre egyszerűen nem tudnak értelmes választ adni a rettegők. A SEMMITŐL rettegnek.

Igaza van a tegnap RTL híradóban egszóülaltatott embereknek: borzasztó és rettenetesen káros, ahogy a kismamák TUDATLANSÁGBÓL egymást spannolják ezen az oldalon az oltás lehetséges káros mellékhatásairól és az oltál ellen, miközben kismamák halnak meg, magzataikkal együtt.

[link]

2009. dec. 8. 10:50
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
A járvány nem terjed levegőben, csak cseppfertőzéssel, 1m-ről. Én 17 vagyok és itthon, oltás nélkül. Nem lesz baj, ne aggódj! Még 2 hét és nyugi lesz, beáll a hideg. Kitartás!
2009. dec. 8. 10:50
 6/23 anonim ***** válasza:
25%

Én se oltattam be magam,és a családomból se senki.

Nem lehet tudni hogy a későbbiekben milyen mellékhatása lesz.17h

2009. dec. 8. 11:02
 7/23 A kérdező kommentje:
Csajok!Köszönöm a biztatást,aki biztat,de annak aki most itt oktatni akart,hogy igy az RTL meg igy mondta az orvos,meg ugy engem nem érdekel!!!!Nem teszem ki a babámat,a higanynak meg a nem tudni minek!!!!!!!Remélem drága,neked igazad van,és beáll hamarosan ez a k.... hideg!!!!!Egyébként én sem mozdulok ki,még boltba sem,csak a férjem intéz mindent!!Ti is igy tegyetek csajok!!!!
2009. dec. 8. 11:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld a testvérem sem oltatta be magát meg senkit, és most intenzíven van a fél éves gyereke és az is lehet hogy ki sem jön onnan többet! Pedig ők is betartottak mindent, nem mentek sehova! Szerinted melyik a jobb?

És mindig évben a házban fogsz ülni télen? Szerintem ez butaság... Ha nem kapod el az influenzát akkor majd a négy a falba fogsz beleőrülni.

Amúgy meg... Infuenzában sokkal több ember halt meg. Szülésben évente legalább ötszázezer nő hal meg! Csak azoktól azért nem rettegnek, mert nem az szól a tv-ben meg mindenhol. Mi ebben a logika? Nem attól kéne félni amibe többen haltak meg?

2009. dec. 8. 11:12
 9/23 anonim ***** válasza:
38%

Te lepontoztál engem, én meg mindenki mást, aki az oltás ellen buzdít.

De persze te jobban tudod, mint az orvosok, jéárványügyisek, nőgyógyászok... Ostoba.

2009. dec. 8. 11:12
 10/23 A kérdező kommentje:
Ki pontozott le téged?Én lennék az ostoba?Akkor te mi vagy???Nem kell ilyeszgetní az embereket!!!
2009. dec. 8. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!