15hetes kismama vagyok! Nem oltattam be magam, mert félek! Ha nem megyek egyáltalán emberek közé, és a családom megkapja a védö oltást, akkor biztonságba érezhetem magam picit!? Mit gondoltok?
Elvileg akkor is hazahozhatják,ha ők be vannak oltva.Én megkaptam,mert nem merek kockáztatni,és így a baba is védett lesz.Egyébként sem szeretnék állandóan 4 fal között ülni.
De persze ezt neked kell eldöntened!
Az a kismama is így gondolkodott, aki először meghalt. A családjában mindenki beoltatta magát, csak ő nem. Ha ma döntene, biztos másképp döntene.
Csak annyit árulj el nekem: mitől félsz? Mi az, amit a babád kaphat az oltástól? Ugyanis erre egyszerűen nem tudnak értelmes választ adni a rettegők. A SEMMITŐL rettegnek.
Igaza van a tegnap RTL híradóban egszóülaltatott embereknek: borzasztó és rettenetesen káros, ahogy a kismamák TUDATLANSÁGBÓL egymást spannolják ezen az oldalon az oltás lehetséges káros mellékhatásairól és az oltál ellen, miközben kismamák halnak meg, magzataikkal együtt.
Én se oltattam be magam,és a családomból se senki.
Nem lehet tudni hogy a későbbiekben milyen mellékhatása lesz.17h
Képzeld a testvérem sem oltatta be magát meg senkit, és most intenzíven van a fél éves gyereke és az is lehet hogy ki sem jön onnan többet! Pedig ők is betartottak mindent, nem mentek sehova! Szerinted melyik a jobb?
És mindig évben a házban fogsz ülni télen? Szerintem ez butaság... Ha nem kapod el az influenzát akkor majd a négy a falba fogsz beleőrülni.
Amúgy meg... Infuenzában sokkal több ember halt meg. Szülésben évente legalább ötszázezer nő hal meg! Csak azoktól azért nem rettegnek, mert nem az szól a tv-ben meg mindenhol. Mi ebben a logika? Nem attól kéne félni amibe többen haltak meg?
Te lepontoztál engem, én meg mindenki mást, aki az oltás ellen buzdít.
De persze te jobban tudod, mint az orvosok, jéárványügyisek, nőgyógyászok... Ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!