15hetes kismama vagyok! Nem oltattam be magam, mert félek! Ha nem megyek egyáltalán emberek közé, és a családom megkapja a védö oltást, akkor biztonságba érezhetem magam picit!? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:14
21/23 anonim válasza:
Szerintem felelőtlen a háziorvosod, ha ilyet mond! Mert ugye azért fél a legtöbb kismama beoltatni magát, mert NINCS adat arra, hogy van-e terhesen mellékhatása (mint általában a legtöbb gyógyszernél), mivel nem kutatták, nem is lenne etikus. Tehát egyiket se lehet biztosan állítani, se azt, hogy káros, se azt, hogy nem! Kíváncsi lennék, mivel indokolta, hogy iskolásként nehezebb lesz a felfogása... Nem mintha szakember lennék.
22/23 anonim válasza:
Megértem, hogy sok kismama nem mer oltatni. Én sem merek. Elvagyok itthon és betartom a szabályokat és hiszek!!!, hogy nem lesz gond! Van vmi a járványban, de iszonyat fel van fújva!
23/23 anonim válasza:
Igen, fel van fújva... A sima szezonális influenzánál is sorra kerülnek lélegeztetőre a kismamák, és halnak meg magzatostul, ezt akartad mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!