Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen szépek a roma lányok?

Miért ilyen szépek a roma lányok?

Figyelt kérdés

Nem rég az egyik kategoriában írt ki egy roma csaj egy kérdést, ti nektek is tetszenek a roma lányok/fiúk? A rasszista szövegeket kiméljétek, szeretném ha megmaradhatna a kérdésem.

37N

2019. febr. 7. 01:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy általánosságban nem jelenteném ki, hogy szépek.

Láttam már olyanokat, akik tényleg nagyon szépek, de azért a többségre szerintem ez nem mondható el.

2019. febr. 7. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
23%
Vannak köztük nagyon vonzóak... Rájuk nézek és megmozdul odalent aminek kell... :) :) De ez a fiatalokra igaz... 25-28 fölött elkezdenek csúnyulni sajnos... De addig boldogan lennék nagyon sokkal ;) ;)
2019. febr. 7. 11:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szépek a férfiak, a nők talán, mert szép nagy sötét hajuk van. De nekem alapvetően az olaszok meg a spanyolok se tetszenek, esetleg még a görög férfiak ilyen déli népek közül.

22L

2019. febr. 7. 11:36
 14/24 Metionin ***** válasza:
97%
Nagyon hamar kifejlődnek és mivel egyszerre fiatalok és fejlettek, ezért szépek. Már amelyik szép. Soknak van nagy horgas orra és vastag szája ami személy szerint nekem nem tetszik, bár másnak lehet hogy ez az ideálja. A hajuk viszont mindig tetszett, vastag, hullámos, sötét, kva hosszúra megnő. Már ha nem cseszik el szőkítéssel meg vörösre festéssel. Viszont az is tény, hogy amilyen hamar kivirulnak, olyan hamar el is hervadnak, a 30as éveikre már sokkal idősebbnek néznek ki mint a koruk.
2019. febr. 7. 12:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben előbb keresgélnék indiaiaknál, vagy ahogy előttem írták, déli országok lányainál/fiainál, mert ők hasonlítanak a cigányokra, de könnyebb kultúráltat találni.
2019. febr. 7. 12:52
 16/24 anonim ***** válasza:
28%

Hogy hasonlítanának a Dél-európaiak a cigányokra, te szerencsétlen bärom? :D

Kérdező:

Ha bejön a krumpli fej, akkor természetesen bizonyára nagyon szépek a "cigányok". Vagy legalábbis azok, akiknek a vére már kicsit felhígult az előttem szólóhoz hasonló "magyarokkal", és valami furcsa véletlen által éppen nem a cigány gének jelennek meg rajta. Matematikailag valahol, valamikor, biztosan volt ilyen, illetve természetesen még ezt sem zárhatjuk ki a lehetőségek közül.

2019. febr. 7. 12:57
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
A cigányok rondák...
2019. febr. 7. 14:55
 18/24 anonim válasza:
Az ki?
2019. febr. 7. 14:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Törölgetve lesz az olyan komment, ami precízen leírja miért rondák s milyenek ezek....

Semmi szép nincs bennük.

Ráadásul cigány arcvonás a nagyobb orr, deformált krumpli fej, erős lilás karikás szemek, jellegzetes arccsontozat...

Ha valakiknek tetszik, egészségükre.

Gondolom olyan szinten vannak saját maguk is, mint a számukra "szép" dolgok. 😂

2019. febr. 7. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Lol, azért mert neked rossz élményeid vannak és ezt összekötöd a kinézettel az egy dolog, de az ízlés, meg hogy kinek mi tetszik vagy nem, az megint egy full szubjektív dolog, és nem értem, hogy akarod megmondani, hogy több milliárd ember közül te tudod igazán, hogy mi a szép és mi nem.
2019. febr. 7. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!