Szerintetek is szépek a romák? Olyan szép dús hajuk van, meg karakteres arcuk van
Szép, dús haj, karakteres arc... Meg az a sok szép hófehér foguk, a magas intelligenciájuk, a kifinomult stílusuk és a bécsi etikettet megszégyenítő magatartásuk.
(Egyébként minden tisztességes életet élő romát nagyon becsülök, az "alja" rétegnek pedig ideje lenne, hogy lesüljön a pofájukról a bőr, amiért szégyent hoznak a nemzetiségükre a alávaló, közönséges viselkedésükkel.)
Én szép cigányt nem láttam még.
Olyan volt, hogy nagyon jó volt egy cigány csaj segge, de szépet, na azt még soha.
Szépek a romák? Nem érthető a kérdés.
Szép-e néhány roma lány? A válasz, ja vannak olyanok is. Volt is itt egy nagyon pöpec csaj, igaz ő félvér volt, de az arca, a barna szeme, a hosszú fekete egyenes haja annyira gyönyörű volt, az uhh. Sajnos nem jutottam vele semmire, pedig próbáltam. :D Na mindegy.
Igen. Szépek.
Ha valaki a szarban is a jót látja és értékeli, annak csak szép élete lehet. Esetleg az európai fehér értelmiségiek lekoptattak, ezért szimpatizálsz a romákkal?
Szípek ja! A minap láttam 2 lyányt a körtéren, "eredeti" Guccsi parfümöt akartak mindenáron rám sózni.
Komolyra fordítva a szót: kellene a francnak egy roma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!