Miért ilyen szépek a roma lányok?
Nem rég az egyik kategoriában írt ki egy roma csaj egy kérdést, ti nektek is tetszenek a roma lányok/fiúk? A rasszista szövegeket kiméljétek, szeretném ha megmaradhatna a kérdésem.
37N
Vannak igényes, ápolt, művelt, okos, értelmes, szép cigány lányok, csak hát azok nagyon elvétve találhatóak!
De egyébként sok szép cigány lány van, csak nagyon igénytelenek az otthoni körülmények miatt, meg hát szinte, majd mindegyik szegény és nehezen tudnak magukra adni.
Sokszor gyűlt meg cigányokkal a bajom, de alapvetően, nincs semmi bajom a romákkal, mint rasszizmus!
Nekem sosem volt dolgom roma lányokkal, de biztos vannak tisztességes gazdag roma lányok, akik nem szálltak el a földtől, akiknek van erkölcsi rendjük!
De mondom, nem tudni, hogy vannak ilyen roma lányok, akik szépek, okosak, műveltek, akik elérhetetlenek. Nyilván megfelelő partnerrel, biztos ki jönnének egymással, még nem volt bennem részem, csak elképzelni tudom. De biztos vannak!
Szerintem nem szépek.
A cigányságra jellemző arcvonások pl karikás szem, nagyobb fura orr, arc csontozatuk is fura.
Ez az én véleményem.
Biztos vannak csak szerintem ritka. Sokuknak ha szép vonásaik is vannak agyonütik az egészet a csiricsáré giccses öltözködéssel a gagyi hamisítvány cuccaikkal vagy a tetovált szemöldökükkel. A monroe piercing sem tetszil. Ők meg előszeretettel szuratnak ilyet maguknak.
Úgy összességében az átlag roma lányok nem nagyon tetszenek.
De van a szűk kulturált réteg aki ha kinyitja a száját nem esik ki rajta egy emelőtargonca, nem óbégatva hanem szépen és értelmesen beszél.
Általában a zenés cigányok családjából származó romák ilyenek.
Amúgy van roma évfolyam társam is az egyetemen. Ő jó fej srác kedves meg minden de kb szerintem az egész szakon ő az egyetlen roma.
Amúgy az is fura, hogy engem ha az utcán atrocitás ért az szinte csak romák miatt volt. (Pedig csendes visszahúzódó lány vagyok, elhiheted, hogy nem ártok senkinek sem és nem szokásom gyülölködni meg ilyenek).
De valamiért mindig belémkötöttek, megszóltak stb... Ha pl bakancsban vagy akkor a szemükben mar egyből rasszista vagy. Ha goth vagy akkor is már egy rasszista ku rva vagy.
Közben vannak roma ismerőseim is. Ők nagyon aranyosak és jófejek. Az egyik nő pl előnyt kovácsolt az erős és karakteres vonásaiból és rajzmodell lett.
Viszont általuk azt is érzem, hogy hiába normálisak a sok szar roma miatt őket is megitélik.
Valamivel kompenzálniuk kell a rossz jellemet. Ez a szépség és a ravaszság.
Valóban, nőként mondom, hogy nagyon (ha nem is szépek), de csinosak a roma lányok! Csinosak, sok-sok olyan van, aki nincs elhízva, és kifejezetten jó alakú.
Aztán szépnek is mondhatók, a sötét bőrükhöz nagyon harmonikusan passzol a sötét hajuk, szóval ha nem egy otromba arcformával vagy orral veri őket az Isten, akkor tényleg szépek tudnak lenni. Bár ez már ízlés kérdése, szerintem a fehér bőrű világosabb hajú lányok között vannak inkább igazán szépek. Ja és a bőr... a roma lányok szerencsések, mert azon a sötét vastag bőrükön nem tud annyi bőrhiba lenni, mint egy világos bőrön, sokkal kevésbé érzékeny a bőrük a romáknak.
Viszont nézd meg azt is, hogy idősebb korukra mennyi roma nő marad szép???? Hát alig, alig, elvétve! 30 felett már nem nagyon találsz szép roma nőt! Az arcuk és alakjuk is annyira képes átváltozni, hogy szinte hihetetlen!
Fehér bőrű nők viszont (már amelyik nem hagyja el magát) 30-40 között néznek ki a legjobban, és sokuk utána is képes megtartani a vonásait és vonalait... Figyeld csak meg%!
De igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!