Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vegyem fel az olyan...

Miért vegyem fel az olyan ruháimat, amik szépek, jól állnak, viszont megbámulnak benne?

Figyelt kérdés

Nincs kinn se mellem se semmim belőlük, sokszor olyan ruhákat veszek, amik sejtetnek, viszont nem mutatnak mindent, de évekig nem hordom őket, mert mindig keresem a megfelelő alkalmat, hogy felvegyem őket. Ott tartok, hogy van jópár ruhám, ami évek óta a szekrényben lapul, nagyon szépek, de tudom, hogy amint felveszem őket, megbámulnak az emberek.

Hogy ösztönözzem magam arra, hogy bátran hordjam őket?

2018. jún. 21. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Nem nagyon értem a problémádat. Ha azt akarod hogy bámuljanak, akkor hordjad őket, ha meg nem szereted a bámulást, akkor csak otthon legyél bennük a párodnak. Otthon sem kötelező rosszul szabott, kopott, régi vackokban lenni mindig. Vagy vedd fel olyankor, ha a pasiddal mész ki valahova, kevés nőt bámulnak miközben épp kézenfogva sétál valakivel. De semmiképp ne ösztönözd magad semmire, amit nem élvezel.
2018. jún. 21. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Gyere el felém akkor biztos nem fogok rád nézni mert a 40 évem alatt kiismertem a nőket és azt is hogy egyesek még azt is rosszúl veszik ha csak rájuk néznek.

Én már erről is leszoktam...

2018. jún. 22. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Önismeret fejlesztés.

Abba pedig bele tartozik, hogy vállald igaz önmagadat stílusban s megjelenés, pozitív kisugárzás, adj magadnak egy alap önbizalmat.

Magamnak való szerény ember vagyok, de szeretem s jól esik az, hogy az emberek nagy részének nem megszokott a stílusom se személyiségem; kapom a bókokat. 😊

Amikor pl munkahelyemre újoncként mentem oda ősszel a kis csapatomhoz hát...

Kislánynak néztek (17-18-nak), de elegáns, modern s nem megszokott ruhák s kombinációk + magassarkú -> nem tudták hova tenni fejben.

Amikor nagyot néztek:

Kb 10évvel idősebb vagyok, mint amennyire saccoltak.

A "kiöltözött kislány" magassarkúban biciklivel jár be és 6,5km teszek meg csak oda 13perc alatt.

Ismerkedéskor szembesültek, hogy rengeteg művészeti ághoz értek s alkotok.

Voltak helyzetek, amikor kreativitással kellett megoldani dolgokat + fúrót ragadtam s néztek szó nélkül, hogy tapasztalat sugárzik a mozdulataimból ahogy kezelem. (barkácsolok itthon s kárpitoztam is)

Az meg nagy sokk volt, hogy kiderült én vagyok az új felettes.

Nem mondtam, úgy voltam apránként megismernek s jobban elfogadnak minden téren. (hobbik, tapasztalat, gondolkodás módom, csalóka megjelenésem...stb)

Sose baj, ha adsz magadra, főleg ha pozitív visszajelzéseket kapsz, mert az is önbizalom fejlődéshez jó.

S gondolj bele: Minek tartogatod a ruhákat s veszed/veszik?

Ha feleslegesen tartogatod, nem tudsz önmagadon változtatni, akkor tényleg feleslegesen tartod porosodni.

Ismerd meg önmagad s előnyeid,erősségeid és fejleszd magad kívül belül.

Ami rossz tulajdonság azon pedig változtass, alakítsd át úgy hogy neked jó legyen, megfeleljen.

Alakíts ki kisebb, nagyobb célokat; érdeklődést, hobbit.

Amit hiányolok rengeteg emberből:

Sokan semmihez nem értenek csak a letett papír/suli/szakmához...de megesik sokszor, hogy ahhoz se jól vagy sehogy. 😂

Keresd meg te mihez/mikhez értesz s leld örömöd benne, úgy hogy igaz önmagaddal tisztában vagy s igen is legyen egy egészséges önbizalmad.

2019. febr. 7. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!