Hogy adjam el a ruháimat hatékonyan, gardróbcserén?
Ez nem csak az áron múlik. Vannak VIP tagok, akiknek kiemelve jelennek meg a hirdetései.
Egyébként szerintem nagyon fontosak az igazán jó minőségű fotók és az alapos leírás egy adott ruháról. Én kb két éve vagyok fenn, elég sok mindent eladtam már, de van olyan is amit 2 éve hirdetek és még senkit sem érdekelt. Van, amikor hosszú hetekig senki nem érdeklődök egy termékem iránt sem, aztán meg pár napon belül többen is írnak. Szóval ez kicsit kiszámíthatatlan.
3-as te meg egy szerencsetlen vagy. Nem hasznalom az oldalt, de te ki vagy hogy altalanosits?
Felneztem oda, es igen, lattam replikakat, de istenem, ha egyszeruen vannak ra vevok miert ne arulhatnak?
Azzal meg mi baj lenne, hogy valaki eladja a plazas boltokbol vasarolt megunt cuccait vagy barmi okkal? Masoknak is jol jon, sporolhatnak vele es lehet talalni ott vadonat uj cuccokat sokkal olcsobban, pl Bershka stb.bol., mert mondjuk mar nem tetszik neki/nem jo ra, de nem is akarja, hogy ott alljon a szekrenyeben.
Na, de amugy a kerdesre elfelejtettem valaszolni. Szerintem is a titka, hogy jo minoseguek legyenek a kepeid, jol lathato legyen rajta a ruha minden resze es jo szogbol legyen fotozva. Ne egy 2 megapixeles kameraval fotozd.
A ruharol ne csak annyit irj pl hogy “elado fekete polo, 2000 ft+pk”. Fotozd le a cimket rajta, ird le milyen anyagbol van, es hogy allod-e a postakoltseget vagy nem. Ha benne vagy a szemelyes atvetelben, akkor azt is ird oda, emeld ki, es ird oda hogy merre lenne megoldhato.:)
Szeptember óta legalább 150 cuccom eladtam ott. Van aki nem csak 1 et vett és több visszatero vevő vásárolt.
A legjobb ha sikerül visszaterő vevőket gyűjtened.
a saját képek mellé igyekszem katalógus képeket is felrakni amiről lehet.
Többször cseréltem is.
Jó ha rugalmas vagy a postazasban. A posta drága míg a foxpost pl elég baráti áron van.
Jó ha olyan banknál van számlád ami sokfelé van.
Adj kedvezményt ha tobbmindent vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!