Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Futónadrágban ha felszállok...

Futónadrágban ha felszállok villamosra nagyon megbámulnak? 25F

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 07:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem simán van olyan aki villamossal megy ki a Margit-szigetre így futni, miért bámulnák.
2018. máj. 13. 08:09
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem nagyon, én fekete latex leggingsben is járok, ami nem sportos kinézetű, utcai női leggings, páron megnéznek, kb 10 emberből 5.
2018. máj. 13. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:

2# ez a nem nagyon megbámulás? Húha

Kérdező:

Gondolom futásból mennél haza. Szerintem nem néznek meg jobban mint egy nőt, ilyen esetben. És szoktak így futni. Menj nyugodtan. Én is mennék.

2018. máj. 13. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Az emberek így is úgy is megbámulnak mindenkit. Ha pedig kicsit másképp néz ki, akkor jobban, de ezzel nem kell foglalkozni.
2018. máj. 13. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Az emberek mindenkit megbámulnak. Szeretik többnek érezni magukat.
2018. máj. 13. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Nyugi, össze fogják rakni, hogy valami sportból/ba jössz/mész.
2018. máj. 13. 12:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten? Nem. Ha tök pucéron szállnál fel, nagyjából az se érdekelne senkit.
2018. máj. 13. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért izgat ez téged?

Mindenki úgy öltözik ahogy neki kényelmes és nem az idegenek elvárásainak.

2018. máj. 13. 13:15
 9/12 Niviga válasza:
100%
Én is rendszeresen hordok futónadrágot, boltba kiránduláshoz vagy csak úgy mert kedvem tartja. Nem volt még belőle konfrontációm, évek óta teszem. Szerintem semmi extra nincs benne. Pár éve még megbámultak miatta, de mára semmi visszacsatolás nincs.
2018. máj. 14. 20:21
 10/12 Niviga válasza:
100%
9-es voltam csak eszembe jutott még egy pár gondolat. Nem vagyok mai motoros srác elmúltam 38F. 90' es években, régebben is megvoltak a kibicek akiket lehúztak mindenféle jelzőkkel. Jött először a hidrogénezett haj, majd a fülbevaló, trió, feszes póló, tetkó, szakadt farmer, felnyírt haj zselézve stb stb stb. Utána jött a Buffalós sztori (aki emlékszik). Nemsokkal rá a feszülős boxxer típusú fürdőruha, valamint fiúk esetben a túlzott méretű rózsaszín valamint piros ruha hordása egyre több pearcingel. Pár éve elkezdődött a super skinny fitt őrület (nadrág), mélyen dekoltált pólójú tinikkel (fiú). Én általában mindig "kibic" voltam. De szerintem ezzel sokak vannak így. Most nézzük végig ki mit hord és vessük össze, h mi is változott az elmúlt laza 20 évben. Ha mindegyik divatirányzatot kivonnánk akkor eljutnánk ahhoz,h a régen kibicnek mondott emberek mára általánossá váltak. Így arra akartam kilyukadni, h most sokszor extrának nevezik pár év múlva max csak arra gondolhatunk, h mért is volt érdekes ha valaki ki van tetoválva.
2018. máj. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!