Melegítőnadrágban/futónadrágban kidomborodik a nemi szervem és eléggé zavaró. Mit tudok ellene tenni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 07:54
1/16 anonim válasza:
Eltűntetni nem tudod, max vegyél egy mérettel nagyobb bemelegítőt.
2/16 anonim válasza:
vegyel szoros alsogatyat. mast nem tudsz tenni.
3/16 anonim válasza:
Örülj neki. Van akinek csak "csirkenyomorító" van a gatyában, sajnálatára! :)
5/16 anonim válasza:
Semmit,örülj neki,hogy látják a csajok az árút.
6/16 anonim válasza:
Tegyel ugy mint a csajok!
Szharjal ra!
Oket sem zavarja a leggingsnek nevezett amugy labfejnelkuli vastagharisnyaba a varostjarva kilatszik a tevepata...
9/16 anonim válasza:
Semmit, legyél rá büszke. :) Én is passzos, feszülős nadrágokat hordok, meg feszülős futógatyát, és teljesen kidomborodik nekem is. :) A csajoknak is bejön, ha ők is legeltethetik a szemüket. :)
10/16 anonim válasza:
Hat szerintem se tudsz semmit tenni, nem is kell. En lany vagyok, es nem mondom, hogy kulonosen tetszik, de nem zavar, mert mar megszoktam hogy edzesen az osszes fiu olyen feszulos nacikban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!