Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha valaki (igényes) melegítőnadrágban jár iskolába?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen melegítőre gondoltam. Néhány ismerősömmel vitatkoztunk a dologról. Abban mind egyetértettünk, hogy jól néznek ki, viszont amikor közöltük néhány nő ismerőssel, néhányak ( főleg a legtöbb anyuka) véleménye az volt, hogy nem.

Pár éve még nagyon gáznak számított, ha valaki eljött melegítőben iskolába, tudom, de manapság egyre több embert látni, aki ilyen ruhákat hord. Most nem az önmagukat rapper afroamerikainak gondoló buta emberekről beszélek, hanem azokra, akik egyszerűen kényelmesebbnek gondolják a melegítőnadrágot, nem csak egy 500 forintos igénytelen mackót viselnek.

Az én véleményem szerint tehát simán elfogadható, akár utcán, iskolában is. Külföldön például nagyon sok helyen járnak így. Én meg azt mondom, még mindig jobb mint a páwák. Azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

2014. febr. 3. 19:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzáírni, hogy a melegítőfelsőket már régebb óta is hordják az emberek utcára, és teljesen elfogadott, ettől nem számítanak igénytelennek.
2014. febr. 3. 19:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kissé slamposnak tűnik.
2014. febr. 3. 20:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nadrág konkrétan olyan benyomást kelt mintha megfújták volna a farmerjét tesióra alatt.
2014. febr. 3. 20:18
 4/16 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a véleményeket.

Megint csak valami, amit elfelejtettem odaírni a leírásba:

Ha leírnátok a korotok és nemetek, az sokat segítene :)

2014. febr. 3. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Sportoláshoz vagy otthonra tökéletes, de utcára, suliba gáz. Tök slampos. Múltkor láttam valakin ilyet és az jutott róla eszembe, h biztos nem volt ideje otthon rendesen felöltözni.
2014. febr. 3. 20:38
 6/16 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok, tehát középiskolás, és jelentem, hogy még bőven gáz ilyet hordani suliba. Bár vannak, akik sajnos megteszik.
2014. febr. 4. 00:19
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
17/l vagyok. Nekem bejön!
2014. febr. 4. 01:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Otthonra, sportolni, lemenni a boltba jó... Suliba már nem venném fel. Ettől függetlenül nincs bajom azokkal akik felveszik, nézhet kis jól de ez mondjuk nem igényes szerintem.
2014. febr. 4. 14:36
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

Ezek tetszenek:

[link]

Ehhez is kell egy stílus:

[link]

[link]

Igaziból egy atlétával tud jól kinézni, de mondjuk moziba meg ilyen helyekre nem venném fel... Nem tudom fogós kérdés. :D

2014. febr. 4. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felhoztad az 500 ft-os igénytelen melegítőt.

Egy 20 ezer forintos melegítőt ide tudok elképzelni:

otthonra, suliba mikor mentünk tiszai kirándulársa (gyalog), sporthoz,

falun: boltba, szomszédhoz simán,

városban: a ház aljában lévő kisboltba a már félkész kajából kimaradt hozzávalóért.

Iskolába nyagyon nem. Hivatalos ügy intézéséhez meg főőleg nem.

2014. febr. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!