Szerintetek elfogadható, ha valaki (igényes) melegítőnadrágban jár iskolába?
Ilyen melegítőre gondoltam. Néhány ismerősömmel vitatkoztunk a dologról. Abban mind egyetértettünk, hogy jól néznek ki, viszont amikor közöltük néhány nő ismerőssel, néhányak ( főleg a legtöbb anyuka) véleménye az volt, hogy nem.
Pár éve még nagyon gáznak számított, ha valaki eljött melegítőben iskolába, tudom, de manapság egyre több embert látni, aki ilyen ruhákat hord. Most nem az önmagukat rapper afroamerikainak gondoló buta emberekről beszélek, hanem azokra, akik egyszerűen kényelmesebbnek gondolják a melegítőnadrágot, nem csak egy 500 forintos igénytelen mackót viselnek.
Az én véleményem szerint tehát simán elfogadható, akár utcán, iskolában is. Külföldön például nagyon sok helyen járnak így. Én meg azt mondom, még mindig jobb mint a páwák. Azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Értem, köszönöm a véleményeket.
Megint csak valami, amit elfelejtettem odaírni a leírásba:
Ha leírnátok a korotok és nemetek, az sokat segítene :)
Ha már felhoztad az 500 ft-os igénytelen melegítőt.
Egy 20 ezer forintos melegítőt ide tudok elképzelni:
otthonra, suliba mikor mentünk tiszai kirándulársa (gyalog), sporthoz,
falun: boltba, szomszédhoz simán,
városban: a ház aljában lévő kisboltba a már félkész kajából kimaradt hozzávalóért.
Iskolába nyagyon nem. Hivatalos ügy intézéséhez meg főőleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!