Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha valaki (igényes) melegítőnadrágban jár iskolába?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen melegítőre gondoltam. Néhány ismerősömmel vitatkoztunk a dologról. Abban mind egyetértettünk, hogy jól néznek ki, viszont amikor közöltük néhány nő ismerőssel, néhányak ( főleg a legtöbb anyuka) véleménye az volt, hogy nem.

Pár éve még nagyon gáznak számított, ha valaki eljött melegítőben iskolába, tudom, de manapság egyre több embert látni, aki ilyen ruhákat hord. Most nem az önmagukat rapper afroamerikainak gondoló buta emberekről beszélek, hanem azokra, akik egyszerűen kényelmesebbnek gondolják a melegítőnadrágot, nem csak egy 500 forintos igénytelen mackót viselnek.

Az én véleményem szerint tehát simán elfogadható, akár utcán, iskolában is. Külföldön például nagyon sok helyen járnak így. Én meg azt mondom, még mindig jobb mint a páwák. Azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

2014. febr. 3. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23 N voltam.
2014. febr. 4. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek ezek a nadrágok. Akár utcán is. Azzal az egy kikötéssel, hogy egy sportos kissé megizzadt futó viseli.
2014. febr. 8. 02:56
 13/16 anonim válasza:

Attól függ, mit szeretnél vele elérni:

- Kényelmes és a korosztályodnak tetszik - OK.

- Ha azt szeretnéd, hogy valahol komolyan vegyenek (pl. nyári gyakorlaton), legkésőbb akkor sajna mást kellene választanod.

Szerencsére jön a nyár, nem kell a "melegítő" :-)

(kor: anyád lehetnék, külföldön is éltem, ott is így láttam)

2014. jún. 10. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyetemen bográcsozós napon láttam fiút pont ilyenben, és róla is volt (negatív értelemben) szó.

Még ilyen lazább napon se vagyok kíváncsi idegen pasi lifegő ill dudorodó lomposára.

2014. jún. 11. 08:17
 15/16 anonim ***** válasza:
23l
2014. jún. 11. 08:17
 16/16 anonim válasza:
eltelt 6 év: mondhatom, hogy mostmár tök elfogadott, mindenki a saját dolgával foglalkozik nem azzal hogy a másik hogy néz ki
2020. szept. 24. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!