Futónadrágban ha felszállok villamosra nagyon megbámulnak? 25F
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 07:50
11/12 anonim válasza:
Azt nem érte,hogy miért felejtik el sokan,hogy volt màr divat leggings a 80'-as éveken. Sajnos férfi fazont nem árulnak, a sport leggingseken làtszik,hogy sportos stìlusù. Rendelni lehetne, hiszen ami egy szìnű is nőine van, annak pedig ott középen szűk. Én pl ilyent hordok, de nem optimàlis a nemi szervnek.
12/12 anonim válasza:
Bocsi a hibàs hsz.
Olyant hordj amin nem làtszik, hogy sportos,futàsra, biciklizi való.
Én pl sima feketét hordok, fényes lycra anyagú. Szerintem nem olyan nagy szâm, nagyon nem bàmulnak meg. A meggingsre keress rà, olyanokat hordj, netről meglehet rendelni, női részlegen is van több helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!