Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szépek az ilyen...

Szerintetek szépek az ilyen roma lányok, vagy még csak meg sem közelítik a "szépség" szót?

2014. szept. 4. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az itt belinkelt lányok nagy többségének tök szép az arca és jó az alakja is. Ez a magamutogatás nem jön be, de hát ez az én bajom maximum. A legtöbbről amúgy én nem is mondanám / gondolnám, hogy roma, de lehet, csak ennyire nem érdekel ez a "ki hova tartozik" kérdés.
2014. szept. 4. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:

1: barátságos arca van, szépnek mondanám, bár inkább bájos

2:szintén aranyos lány. Mondjuk ezt a hacukát...nem kéne

3: ú, na ő nekem ellenszeves. valszeg a természetellenesre szedett-fesett szemöldöke és a gyerekes sminkje ebben jókora részt kap.

4:na ő szép.

5: van benne valami gicces, flas. kicsit túlságosan is tetszeni akar, és pont ezen bukik a dolog

6:uganaz mint az ötös, meg az a szemöldök, az az vakolat...

7:ő is szép.

2014. szept. 4. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A roma lányok/nők nagy részére pont ez az ízléstelen smink és öltözködés jellemző, és ez teszi őket nagyon rondává, akkor is ha alapból szépek lennének. Vagy van a másik réteg akik Adidas melegítőben/cipőben, neon színekben pompáznak, na az sem szebb semmivel. Nem értem miért nem tudnak normálisan öltözni a roma lányok?! Akkor még jól is nézhetnének ki és kevésbé lennének ellenszenvesek szerintem az embereknek is.
2014. szept. 5. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Láttam már szép roma lányokat, a képeken látható lányok is szépek szerintem. Viszont a többségük nem szép. Mivel a legtöbb cigány egészségtelenül él, ócska kajákat eszik, dohányzik, ez meglátszik a bőrükön, a fogukon, az alakjukon. Hány cigánylányt, nőt látok akiknek kibuggyan a szűk ruhájból a háj, akiknek fiatal korul ellenére is hiányos és sárga a fogsoruk. Sokuknak tele van májfoltokkal a bőre stb. Persze az is tönkreteszi a testet és a szervezetet, hogy tizenévesen már szülnek és nem egyet, hanem sorozatban jön a többi utána.

Szóval összeségében szerintem nem szépek a cigánylányok. A linkeltek közül meg szerintem jópár nem is teljesen cigány.

2014. szept. 5. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!