Szerintetek szépek az ilyen roma lányok, vagy még csak meg sem közelítik a "szépség" szót?
1: barátságos arca van, szépnek mondanám, bár inkább bájos
2:szintén aranyos lány. Mondjuk ezt a hacukát...nem kéne
3: ú, na ő nekem ellenszeves. valszeg a természetellenesre szedett-fesett szemöldöke és a gyerekes sminkje ebben jókora részt kap.
4:na ő szép.
5: van benne valami gicces, flas. kicsit túlságosan is tetszeni akar, és pont ezen bukik a dolog
6:uganaz mint az ötös, meg az a szemöldök, az az vakolat...
7:ő is szép.
Láttam már szép roma lányokat, a képeken látható lányok is szépek szerintem. Viszont a többségük nem szép. Mivel a legtöbb cigány egészségtelenül él, ócska kajákat eszik, dohányzik, ez meglátszik a bőrükön, a fogukon, az alakjukon. Hány cigánylányt, nőt látok akiknek kibuggyan a szűk ruhájból a háj, akiknek fiatal korul ellenére is hiányos és sárga a fogsoruk. Sokuknak tele van májfoltokkal a bőre stb. Persze az is tönkreteszi a testet és a szervezetet, hogy tizenévesen már szülnek és nem egyet, hanem sorozatban jön a többi utána.
Szóval összeségében szerintem nem szépek a cigánylányok. A linkeltek közül meg szerintem jópár nem is teljesen cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!