Mennyit költötök öltözködésre egy évszakban?
Ruha, cipő, táska, kiegészítők, smink, parfüm.
Minden ami a megjelenéshez szükséges.
Az ár nagyon változó.
Viszont ahhoz képest milyen sok kombinálható cuccot veszek elég olcsón kijövök (pl harisnyákból van vagy 20-30különböző mintájú, színű)
Sokan le vannak sokkolva, hogy a megjelenésem egyedibb, divatos, modern, de egyben elegáns, de mégis mennyire olcsóbb árban az átlag ruházatom.
Úgy vagyok ezzel, hogy pl nem márkát nézem, hanem a fazonokat/szabást s mit hogyan kombinálhatok változatosabban.
Míg valaki megvesz egy semmilyen sima nacit 20ezerért, én abból veszek pl kedvenc fekete magassarkúmat(magyarba sehol nem találtam, rendeltem) 6200ft, alulról kék - felülről fekete színátmenetes harisnya 600ft, rakott szoknya 3000ft, testre simuló hosszabb egyszerű felső 1600ft, +sál 1200,
Táska saját, de sokan azt hiszik bolti termék ránézésre ->800ft ból alkottam (műanyag lap, szövet, mágneskapcsok, dekorgumi, csat a pánthoz😁), ötszöges bolerom egyik kedvencem 400ft s ez is saját.
A megjelenés látványosabb, mint pl az ő egyetlen gatyája 😂 sokszor bosszankodik mikor meglát...
Smink: Szemkörül korrektorral a karikát "hozzá színezem " a bőröm színéhez, szemceruzám se kopik nagyon, jó ideje megvan s csak a szempillám alatti részt húzom ki ez ad egy természetes hatású kontúrt a szemnek + sűrűbbnek látszik a pilla.
Haj: Nem használok semmi extrát, egy általunk forgalmazott gyógyszerészeti sampont használok, combközépig ér a hajam, rétegesen tépettre vágram, a fufrumat havonta kiigazítom, hogy kiszáríthassam 2hullámos fazonra. (fodrászkodom is, meg művészet több ágához is értek)
Vissza nézem majd hat.idő naplóban kb mennyi az átlag éves kiadás erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!