Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk hordhatnak ilyen bodyt?

Fiúk hordhatnak ilyen bodyt?

Figyelt kérdés

Télen gondolom nekem is ugyanolyan praktikus lenne mint a nőknek! Mi a véleményetek?

[link]

#tél #hideg body
2018. nov. 5. 05:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hova jutottunk...
2018. nov. 17. 21:31
 22/29 anonim ***** válasza:
37%

Na ugyan hova.....?

Csak tudnám hogy tikteket mi zavar?!

2018. nov. 19. 05:47
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem tudod? Hát ez az, pont ezért írtam.
2018. nov. 19. 07:46
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát képzeld nem! De az a helyzet hogy engem nem is érdekel a véleményed.
2018. nov. 22. 11:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló. Felteszed a címben a kérdést, aztán meg nem érdekel a vélemény, csak azoké, akik azt mondják, amit hallani akarsz. Akkor minek kérdezel?
2018. nov. 22. 18:33
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Már én is gondolkodtam azon hogy ki kellene próbálnom egy ilyen badyt főleg így téliben, mert sokat dolgozom szabadban, és egy ilyet fel vennék alóra.

Fiúk akik hordanak ilyet azoknak kényelmes, nem vág be alul? Illetve milyet hordotok szívesebben melyik vált be jobban, mert van ezekből ilyen atlétás szerü meg rövid illetve hosszú ujjú is.

Köszönöm.

2018. nov. 25. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem régebben hosszú ujjúak voltak, teljesen sztreccses volt az ujjuk is, és imádtam amíg megvoltak. Nekem nagyon kényelmes volt. :) Most én is készülök venni újakat.
2018. nov. 25. 23:01
 28/29 anonim ***** válasza:
Amiket szeretek hordani az rövid ujjú és trikó szabású, most is van rajtam rövid ujju fehér, abszult nem kényelmetlen, sőt meglepően kényelmes nagyon szeretem viselni,van is belőle 8db-om. Én hidegben mindig veszek fel bodyt. Nem fogsz benne csalódni.
2018. nov. 26. 07:09
 29/29 anonim ***** válasza:

Igen, nekem van egy pont ilyen de a boxer fazonú az jobb lenne mert ebből néha kicsúszik alul a zacsi. De lehet hogy pont nekem szűk a barátnőmé.

Amúgy pedig a barátnőm adta egyszer amikor síelni voltunk és valóban praktikus, jó hordani.

2018. dec. 22. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!