Fiúk hordhatnak ilyen bodyt?
Figyelt kérdés
Télen gondolom nekem is ugyanolyan praktikus lenne mint a nőknek! Mi a véleményetek?
#tél #hideg body
2018. nov. 5. 05:15
11/29 A kérdező kommentje:
Persze pólót vennék rá ezt csak aláöltözőnek gondoltam magamnak.
Csak arra vagyok kíváncsi hord e más is ilyet, és hogy aki hord annak mi a tapasztalata.
2018. nov. 6. 09:39
12/29 anonim válasza:
Én kB 4 éve hordok ilyen bodyt a méretre nagyon figyelj oda ha vádárolsz, az a lég fontosabb én nekem nagyon kényelmes, és nagyon szeretem hordani, már alvásra is ezt használom annyira megszerettem. Általában ilyet hordok ami a képen is van széles válpántosat de van hosszuujjú is meg rövid ujjú is. Igaz a párom nehezen de el fogadta, és azt mondta hogy végül is ha nekem jó akkor hordja.
13/29 anonim válasza:
Nem.
Az a baj hogy a női body kialakítása ne lesz kényelmes egy férfinak. Persze meglehet próbálni, de kényelmetlen lesz. 2 éve én is megpróbáltam de nagyon nem volt jó.
14/29 anonim válasza:
Méret jó választása és nem gond.
15/29 A kérdező kommentje:
Rendeltem az emag-ról xxl-est tökéletes a méret, nekem nagyon kényelmes és bizony észre veszem azt hogy védi a derekát, vesét, mert ez nem csúszik ki. És abszult nem bántam meg hogy fiú létemre ilyen bodyt hordok.
2018. nov. 12. 11:12
17/29 A kérdező kommentje:
A pisiléssel semmi gond nincs!!!
2018. nov. 13. 19:51
19/29 A kérdező kommentje:
Hidd el ha nem tudnám meg oldani akkor nem hordanám. De ezt csak az tudja aki hord ilyet, és nem én vagyok az első fiú és az utolsó sem aki bodyt hord.
2018. nov. 14. 06:51
20/29 anonim válasza:
Simán hordhatja egy fiú is az ilyen bodykat, én is vettem a páromnak, először kicsit furcsálta és nem akarta fel venni, de mondtam neki legalább próbálja ki egyszer és ha nem jó akkor ne hordja. Aztán még is úgy döntött hogy simán viselhető, ba ő azóta is hordja, pedig ennek kB 5-6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!