197501 kérdése:
Férfiak hordhatnak, hordanak bőrrövídnadrágot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok homokos csak egyszerűen imádom a bőr holmikat.Bennem olyan érzést vált ki mint eggyik ruhadarab sem.Ezt nem lehet leírni csak az tudja aki szereti viselni.#Bőrrövídnadràg
2018. júl. 4. 14:04
2/6 anonim válasza:
Mindenki azt vesz fel, amit csak szeretne. Kit érdekel, ha megszólnak érte? Mindenki foglalkozzon MAGÁVAL.
4/6 anonim válasza:
Hm... az meg milyen lehet... még sose volt rajtam ilyen. Azt nem mondom, hogy utcára hordanám, sőt biztos nem, de úgy kíváncsiságból felpróbálnám két percre.
5/6 anonim válasza:
Milyen érdekes ha egy férfi szeretne másképpen öltözködni a “megkövetelt” angolszász stílustól ( poló, térdigérő nadrág mértanilag szigorúan csak térdigérő legyen mert ha neadj isten 2 centit feljebb van akkor már homár vagy) akkor rögtön bele kell írni magyarázat képp a kérdésbe hogy nem vagy homár!
Most komolyan! Ide jutottunk? Nem a 21. Században élünk mikor mindenki úgy öltözik ahogy akar.
Kérdező! Viseld nyugodtan ha tetszik én is shortba járok nyáron mert meleg van.
Amúgy elárulom hogy a melegek pont angolszász viseletet hordanak tehát aki úgy öltözik az mind meleg..?
6/6 anonim válasza:
hogy néz ki egy bőr rövidnadrág? a Legyetek jók ha tudtok-ban a gyerek Cirifischio hord olyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!