Ez kifejezetten férfi napszemüveg, szóval igen.
A kérdésnek több értelme lenne így: Ilyen napszemüveget nők is hordhatnak?
Maximálisan egyetértek az elsővel!
Ez férfi napszemcsi, nem értem miért láttam pár nőn is nyáron de valószínű azokban nyilván van pár fűtőszál...
Unisex napszemuveg, csak ugy megsugom. Vilag sztarjai kozul is egy csomo no hordja... nekem is van aviatorom, es nincs bennem az egadta vilagon semmi transzexualis hajlam.
Amugy benne van a neveben, PILOTAszemuveg. Noi pilotat lattal mar? Na, latod.:D ferfi pilotakon nagyon sokat lathato
Uniszex?
Ez csupán egy takarózó szó lányok számára akik valamilyen férfi ruhát szeretnének nőiesíteni. De azért mert te nőinek nevezel egy FÉRFI ruhát az még férfi marad.
A kérdező is azért tette fel a kérdést mert már ő sem biztos benne hogy valami férfi e mert lassan már minden ruhánk a nőkön köt ki.
Láttam nőkön egyébként 3-as és hát elég ormótlanúl is áll rajtuk mert kicsi a fejük a férfiakéhoz mivel az ő arcszerkezetükre lett tervezve, úgy mint az általatok uniszexnek nevezett férfi ruhák is amiknek az anatómiája nem véletlenül követi a női testalkatot és a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!