Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk hordhatnak bodyt?

Fiúk hordhatnak bodyt?

Figyelt kérdés

Természetesen nem csipkéset. Mondjuk egy ilyet:

[link]

2013. dec. 13. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Én ismerek egy anyukát, aki a tíz éves fiúgyermekének bodyt vesz, hogy ne fázzon meg a dereka. Természetesen igen. 23/L
2013. dec. 13. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
szegény kis srácra ilyet ráerőszakolni. xd
2013. dec. 13. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:
44%

Természetesen igen?

És hova teszi szegény kölyök a golyóit egy bodyban?

Kérdező!

Hát próbáld föl! De elképzelni nem tudom, hogy hogy lehet egy ilyen kényelmes egy férfinak, amikor alul szoros.

2013. dec. 13. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy tökre szoros anyag, hanem nyúlós. Nem hiszem, hogy nyomná bárhol is neki.
2013. dec. 13. 16:46
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

4-es,

nőként írtam és nőként nem értem, hogy hol férhet el abban még egy csomag is. Olyan lehet, mintha alsógatya helyett női bugyiba bújna egy férfi. Ráadásul a kapocs is elég rossz helyen van egy férfinek. Még engem is nyomni szokott (pedig megfelelő méretű a body).

2013. dec. 13. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
a birkózok is hordanak végülis!
2013. dec. 13. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:

6-os!

De nem női bugyi szabásút, mint amit belinkelt a kérdező.

A birkózódresszben kicsit több hely van. Az olyan alul, mint egy biciklisnadrág (leggings).

2013. dec. 13. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Egyetértek a 3-as válaszolóval..én is hordok nőként bodyt, de szerintem egy pasinak marha kényelmetlen lehet alul. Arról nem is beszélve, hogy nem kimondottan férfias, bár ez részletkérdés.
2013. dec. 13. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:
én vettem a fiam kérésére bodyt. érdekes semmi problémája nincs vele, mert különben nem hordaná, plusz egy réteg ami a veséjét védi
2013. dec. 13. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha nagyon hideg van, az öcsém el szokta kérni a bodymat és felveszi,különben nem szereti hordani.
2013. dec. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!