Fiúk hordhatnak bodyt?
2013. dec. 13. 15:57
1/13 anonim válasza:
Én ismerek egy anyukát, aki a tíz éves fiúgyermekének bodyt vesz, hogy ne fázzon meg a dereka. Természetesen igen. 23/L
2/13 anonim válasza:
szegény kis srácra ilyet ráerőszakolni. xd
3/13 anonim válasza:
Természetesen igen?
És hova teszi szegény kölyök a golyóit egy bodyban?
Kérdező!
Hát próbáld föl! De elképzelni nem tudom, hogy hogy lehet egy ilyen kényelmes egy férfinak, amikor alul szoros.
4/13 anonim válasza:
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy tökre szoros anyag, hanem nyúlós. Nem hiszem, hogy nyomná bárhol is neki.
5/13 anonim válasza:
4-es,
nőként írtam és nőként nem értem, hogy hol férhet el abban még egy csomag is. Olyan lehet, mintha alsógatya helyett női bugyiba bújna egy férfi. Ráadásul a kapocs is elég rossz helyen van egy férfinek. Még engem is nyomni szokott (pedig megfelelő méretű a body).
6/13 anonim válasza:
a birkózok is hordanak végülis!
7/13 anonim válasza:
6-os!
De nem női bugyi szabásút, mint amit belinkelt a kérdező.
A birkózódresszben kicsit több hely van. Az olyan alul, mint egy biciklisnadrág (leggings).
8/13 anonim válasza:
Egyetértek a 3-as válaszolóval..én is hordok nőként bodyt, de szerintem egy pasinak marha kényelmetlen lehet alul. Arról nem is beszélve, hogy nem kimondottan férfias, bár ez részletkérdés.
9/13 anonim válasza:
én vettem a fiam kérésére bodyt. érdekes semmi problémája nincs vele, mert különben nem hordaná, plusz egy réteg ami a veséjét védi
10/13 anonim válasza:
Ha nagyon hideg van, az öcsém el szokta kérni a bodymat és felveszi,különben nem szereti hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!