Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vékony lányok is hordhatnak...

Vékony lányok is hordhatnak ilyen rövidgyatyákat?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 12. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Kérlek mondd, hogy ez nem tetszik neked. Mint amit lemenstruáltak. Nem gyakran mondom ezt, de ez szörnyen ízléstelen és gusztustalan! Esküszöm hányingerem lesz tőle.
2013. jún. 12. 22:22
 2/9 A kérdező kommentje:
nem ez mert ez nekem sem tetszik de az ilyen fazonú nadrágokra gondoltam .. :)
2013. jún. 12. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Alapból elég igénytelen szerintem ez a hónaljig felhúzós nadrág,közben meg kilóg a seggük alja..még ha csinos valaki,akkor is elég undorító. Kérdésre..szerintem leginkább alapból vékony lányokon mutat.
2013. jún. 12. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

inkább a vékonyak hordják, mint a kövér husáng lábúak! :)

(ne haragudjatok dagik, gondolom ezt rossz volt olvasni, de egyáltalán nem vagytok esztétikusak, amikor a hurkás lábaitok kilóg a rövid nadrág alól. értem én, hogy meleg van, na de azért egy kicsit hosszabb, nem seggzsír villantó nadrágban sem sülnétek meg!)

2013. jún. 12. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja igen..ez csak és kizárólag vékony lányokon áll jól, akiknek szép formás lábuk van!

2013. jún. 12. 22:27
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

#4. : teljesen megértelek ;)

2013. jún. 12. 22:32
 7/9 anonim válasza:
Nekem rohadtul tetszik és igen :)
2013. jún. 29. 00:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaja vékony lányokon áll jól, de azért nem árt, ha van hozzá egy kis popó és nem deszka a csaj.

Nekem sem tetszik a derékig felhúzott naci, de amúgy annyira nem szörnyű.

23

2013. júl. 12. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak nagyon vékonyak hordhatják, bár én akkor sem hordanám, ha fizetnének érte.
2013. júl. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!