1/9 anonim válasza:
Kérlek mondd, hogy ez nem tetszik neked. Mint amit lemenstruáltak. Nem gyakran mondom ezt, de ez szörnyen ízléstelen és gusztustalan! Esküszöm hányingerem lesz tőle.
2/9 A kérdező kommentje:
nem ez mert ez nekem sem tetszik de az ilyen fazonú nadrágokra gondoltam .. :)
2013. jún. 12. 22:24
3/9 anonim válasza:
Alapból elég igénytelen szerintem ez a hónaljig felhúzós nadrág,közben meg kilóg a seggük alja..még ha csinos valaki,akkor is elég undorító. Kérdésre..szerintem leginkább alapból vékony lányokon mutat.
4/9 anonim válasza:
inkább a vékonyak hordják, mint a kövér husáng lábúak! :)
(ne haragudjatok dagik, gondolom ezt rossz volt olvasni, de egyáltalán nem vagytok esztétikusak, amikor a hurkás lábaitok kilóg a rövid nadrág alól. értem én, hogy meleg van, na de azért egy kicsit hosszabb, nem seggzsír villantó nadrágban sem sülnétek meg!)
5/9 anonim válasza:
Ja igen..ez csak és kizárólag vékony lányokon áll jól, akiknek szép formás lábuk van!
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
#4. : teljesen megértelek ;)
2013. jún. 12. 22:32
7/9 anonim válasza:
Nekem rohadtul tetszik és igen :)
8/9 anonim válasza:
Jaja vékony lányokon áll jól, de azért nem árt, ha van hozzá egy kis popó és nem deszka a csaj.
Nekem sem tetszik a derékig felhúzott naci, de amúgy annyira nem szörnyű.
23
9/9 anonim válasza:
szerintem csak nagyon vékonyak hordhatják, bár én akkor sem hordanám, ha fizetnének érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!