A gótok csak feketét hordhatnak? Az igaz, hogy akinek barnabőre van az már nem jó gótnak? (mert szerintem nem igaz)
pl a cybergothok inkább neon cuccokat szeretik, mindenféle fényes (pl. latex, lakk) anyaggal kombinálni
van egy másik irányzat ami kifejezetten színes cuccokat hord, bár ezek se hétköznapiak
a klasszikus gótok viseletében azért dominál a fekete, bár simán felvehetnek ők is színesebb cuccokat, igazából a stílus a lényeg, pl. egy goth-on sose fogsz látni párducmintás miniruhát, legalábbis, a valószínűség 0.0001%
de attól még lehet vki goth, h farmert hord, meg tök átlagos felsőt, igazából a lényeg itt is belül van :) de sokan szeretnék kimutatni h ők gothok és ilyenkor valóban goth stílusú ruhákat kell hordni
a barnább bőrűek pedig fehér púderrel, alapozóval stb oldják meg, én hallottam már lányról aki 50-es naptejjel kente magát télen-nyáron, de persze ez se alapkövetelmény, bár ezek a ruhák valóban fehér bőrrel néznek ki jól (gondolom kicsit azért mind a viselet mind a ruha hajaz a régi korok női viseletére, amikor társadalmilag még a fehér bőrű nő számított "jó nőnek", úrinőnek, míg a barnább bőr a parasztasszonyokat jellemzte :) + kis vámpíros, halálos, stb beütés is van benne, meg az h az erős fekete smink csak fehér bőrön mutat igazán extrémen)
Természetesen nem csak feketét hordanak,de a sötét színek dominálnak.A leggyakoribb a fekete mellett a bordó/lila,de sötétzöld vagy barna sem ritka a stílusban.
Érdekesség,hogy a teljesen lilába öltöző hölgyek például ezzel fejezik ki nemi hovatartozásukat(avagy hogy saját gyengébbik nemük vonzza őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!