Csak szerintem nagyon rondák ezek a katonai mintás ruhák?
Figyelt kérdés
Kivagyok tőle hogy mindenhol/mindenkin ezt látom, tele van vele minden üzlet....2013. márc. 23. 12:26
1/8 anonim válasza:
Nem tetszhet minden mindenkinek. Egyébként már alapból a katonaminta kiment a divatból, csak a katonai fazon van még bennt.
2/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert szeretem azt a stílust. De ez ilyen, kinek mi tetszik. :)
3/8 anonim válasza:
26 éves vagyok, de megéltem, hogy másodjára jön divatba a terepminta. Először még tetszett, most már nekem unalmas. Vannak szebb darabok is, de a kínais, gagyi mintáktól én is rosszul vagyok.
4/8 anonim válasza:
nekem tetszenek a katonai mintás dolgok, de mégsem kell, mert sztem jövőre ugyanúgy kimegy majd a divatból, mint ahogy szerencsére az amerikai zászlós mintás gagyik idén.
5/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak, ha nem túl gagyi, meg nem a k*rvás cuccokon van, mert attól falra mászom..
6/8 anonim válasza:
Szerintem is rondák..de hát van akinek tetszik:) De gondolom jövőre kimegy ez is, mint ahogy a bagoly, az amerikai minta stb. is hamar eltűnt.
7/8 anonim válasza:
A vintage camo jacketen (esetleg szegecsekkel) kívül semmi nem tetszik amit a "trendi" üzletekben lehet kapni, a terepmintás leggings kifejezetten rusnya szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!