Mennyire számít gáznak egyszerre két bodyt viselni?
Télen szoktam rá arra, hogy fehérneműként bodyt viselek, és bugyit-melltartót szinte nem is hordok. (Olyan bodyra gondoljatok, amit egyértelműen fehérneműnek terveztek, és tényleg ki is váltja ezt a kettőt, mint pl ez: [link] )
Mostanában vettem néhány olyan bodyt, ami meg nem fehérneműnek való, sokkal inkább olyan, mint egy póló, csak betűrve így jobban mutat, hogy össze lehet kapcsolni, nem csúszik ki, nem gyűrődik. (Mondjuk ilyesmi: [link]
Szerintetek béna a kettő együtt és vásárolni kéne 1-2 melltartót, hogy legyen az ilyen felsők alá? Vagy vajon kényelmetlen a kettő együtt? A bolti ruhapróba idejére nem volt gond vele.
Ha nem haragszik meg érte, akkor a privát üzenetet író reagálóra is itt válaszolnék.
1. Nem, nem gondolom, hogy a direkt fehérneműnek gyártott body alá kéne bármit is venni. Például a legtöbbnek a melltartó része ugyanolyan, mint egy rendes kosaras melltartó, illetve a "bugyi részén" is van plusz bélés. Kb annyiban különbözik, mint egy kétrészes az egyrészes fürdőruhától. Fontos viszont mosás szempontjából fehérneműként kezelni (értsd tisztát venni minden nap). De ha neked úgy kényelmes, ha veszel alá, akkor nyilván ízlés dolga.
2. Biztos valamivel melegebb, mint nélküle, de egy lenge ruhában nincs nagy különbség, hogy milyen fehérneműt viselsz alatta.
Még a végén divatot teremtek! :)
Én 25 éves vagyok. Te?
De ha jól értem akkor te hordasz szintén fehérneműként es felsőként is?
A felsőnek horodott body szerintem most elég divatos, szinte minden ruhaboltban szoktam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!