Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire számít gáznak egyszer...

Mennyire számít gáznak egyszerre két bodyt viselni?

Figyelt kérdés

Télen szoktam rá arra, hogy fehérneműként bodyt viselek, és bugyit-melltartót szinte nem is hordok. (Olyan bodyra gondoljatok, amit egyértelműen fehérneműnek terveztek, és tényleg ki is váltja ezt a kettőt, mint pl ez: [link] )

Mostanában vettem néhány olyan bodyt, ami meg nem fehérneműnek való, sokkal inkább olyan, mint egy póló, csak betűrve így jobban mutat, hogy össze lehet kapcsolni, nem csúszik ki, nem gyűrődik. (Mondjuk ilyesmi: [link]

Szerintetek béna a kettő együtt és vásárolni kéne 1-2 melltartót, hogy legyen az ilyen felsők alá? Vagy vajon kényelmetlen a kettő együtt? A bolti ruhapróba idejére nem volt gond vele.

2018. júl. 24. 11:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rengeteg fehérnemű body-m van és szeretem is hordani. Többek között Felina, Triumph, Anita, Playtex illetve Naturana is.

Velem is előfordult az hogy kettőt vettem fel. Illetve nem teljesen így, hanem a tornadressz alá mert nem tetszett a dekoltázsom és ezzel próbáltam javítani rajta hogy tartson felül.

Szóval szerintem két egyformát felesleges egymásra venni viszont elgondolkodtam azon hogy mivel van egy vastagabb garbós és felpróbálom majd úgy hiszen az alatta lévő pánt úgysem látszik ki és tartja valami alatta a melleim. A sima melltartókat annyiból nem szeretem hogy bevág és nekem mindig felcsúszik és igazgatnom kell. A bodyknál pedig fix mert alul is lehúzza a kapcsos rész miatt. Így szabadabban lehet mozogni benne.

2018. aug. 1. 23:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem két egyformát senkinek nem jutna eszébe felvenni, a kérdés sem erről szólt, hanem egy fehernemű és felső párosról. A válaszod viszont köszönöm szépen! Megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?
2018. aug. 4. 16:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Eszembejutott még egy kérdés, amit inkább ide írok, mint külön kérdésként.

Ti a bodyt és a harisnyanadrágot hogyan viselitek egyszerre? Melyiket veszitek alulra, melyiket felülre?

2018. aug. 21. 15:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, csak ha kilóg egyik a másik alól (és mondjuk a színe is nagyon eltér) olyan helyen, ahol amúgy fehérnemű nem szokott takarni.

De ezt pasiként mondom. Kérdező, a cickóiddal hogy bírkózik meg a body?

2018. aug. 22. 17:11
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen, ez jogos, hogy ne látsszon át, de ez mondjuk egy melltartónál sem hátrány! :)

"Kérdező, a cickóiddal hogy bírkózik meg a body?"

Egy kosaras body pont ugyannyira, mint egy melltartó, annyi pozitívummal, hogy nem csúszik föl soha az ember nyakába. :)

2018. aug. 22. 17:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félreolvastam a válaszod, szóval már látom, hogy nem arra értetted, hogy átlátszik a ruhán, hanem, hogy hasat/derekat ha villant az ember, akkor az hülyén nézhet ki?
2018. aug. 22. 17:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Én csak ruhaként szoktam felvenni bodyt, azt se szeretem, nem tartom kényelmesnek Viszont a legjobban kinéző felsőm pont egy body. Nem tudom, hogy így az én válaszom mennyire számít, de én melltartót vennék alá, és bugyit, biztos kényelmesebb.

Harisnyát a body alá húzom, de ha fehérneműként hordod akkor is felülre kellene. Remélem így értetted a kérdést. :)

2018. aug. 22. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Felülre*, elírtam.
2018. aug. 22. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyáron szerintem meleg lenne, én ilyen trikó szerű bodyt hordok (igazából a trikók mindig kicsúsznak a nadrágból azért váltottam) de veszek alá bugyit, melltartót mert anélkül furcsa érzés :D
2018. aug. 23. 10:04
 20/20 Magicradio ***** válasza:
Szerintem nem is rossz ötlet. Mondjuk én body mániás vagyok.
júl. 14. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!