Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolja azt mindenki,...

Miért gondolja azt mindenki, hogy a skinny vagy a super skinny nadrág kényelmetlen?

Figyelt kérdés
Szerintem egyatalan nem az (nem vagyok homokos) volt régebben sima standard és gumis szárú nadrágom is de folyamatosan lógott meg dörzsölte a bőröm, nem volt kényelmes. Én örülök ennek az új trendnek személy szerint, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi :D 18/f Ti többiek, hogy vagytok ezzel ?
2018. okt. 31. 20:28
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Most nyugodtabb vagy? :)
2018. nov. 6. 10:44
 42/42 anonim ***** válasza:

Lehet nem láttál mivel nem szoknyához, rövidnadrághoz hordják ahogy gondolod mert látom kevés a fantáziád hanem télen nadrág alatt.

És mivel kényelmesebb a szhar vastag jégertől és társaitól ezért sokan ezt választják, de mivel nadrág alatt van így nem látod.

Nem voltam ideges nem tudom miből is gondoltad, de ez csupán egy vélemény és vannak azért még elvetemültek.

2018. nov. 6. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!