Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolja azt mindenki,...

Miért gondolja azt mindenki, hogy a skinny vagy a super skinny nadrág kényelmetlen?

Figyelt kérdés
Szerintem egyatalan nem az (nem vagyok homokos) volt régebben sima standard és gumis szárú nadrágom is de folyamatosan lógott meg dörzsölte a bőröm, nem volt kényelmes. Én örülök ennek az új trendnek személy szerint, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi :D 18/f Ti többiek, hogy vagytok ezzel ?
2018. okt. 31. 20:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
56%

20: nem is gondoltam, hogy ezért bárkit kinéznek :) Ez a divat most és a kis tinik nagy része ebben jár. Szóval nem fura. De nekem az tetszik, ha passzol a fenéken a gatya.

Mondjuk egy negyvenes-ötvenes, nagyobb darab pasin azért csodálkoznék, ha super skinny nadrág lenne :D

2018. okt. 31. 22:48
 22/42 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem semmi baj nincs a skinny nadrágokkal,ez most a divat.Bő nadrággal meg úgy nézel ki mint egy rakás szerencsétlenség a 2000-es évek elejéről. :D
2018. okt. 31. 23:45
 23/42 supra01 ***** válasza:
74%
Én is azt gondoltam, hogy oltári kényelmetlen, olyan, mintha egy két számmal kisebb nadrág feszülne rajtam. Aztán felpróbáltam egyet, és azóta csak ilyet hordok, mert nagyon kényelmes, és nem szorit, a far,kam is kényelmesen megvan benne. Nem a szuper vékonyat hordom, hanem csak a skynnnit. Egyébként, ha most felöltöznék azokba a ruhákba, amit Demjén Rózsi, Korda Gyuri, stb hordott a hatvanas hetvenes években, ráadásul hátközépig érő hajam lenne, a legnagyobb búzának mondana mindenki.
2018. nov. 1. 06:37
 24/42 anonim ***** válasza:
35%

Drága drága naiv kérdező fiúcska.

Nem aggódom, hogy ellopjatok a csőnacinkat.. Azon aggódunk h nem maradnak férfias ferfiak

2018. nov. 1. 08:02
 25/42 anonim ***** válasza:
66%
24# van egy köztes út.. Nem csak a régi bő gatya és a skinny meg szuper skinny nadrágok. Gáz is lenne😅🤣
2018. nov. 1. 08:04
 26/42 anonim ***** válasza:
62%
Én lányként mondom, hogy sosem értettem, hogy mi a baj az ilyen nadrágokkal. Nekem ezerszer jobban bejönnek egy srácon, mint mondjuk az ilyen idejétmúlt bársonynadrágok, nagypapás lógós bő farmerek vagy lengedező melegítők....mert amúgy a többieken még ilyeneket szoktam látni. Főleg a fiatalokon, legalábbis én kiábrándítónak tartom a többi fajta nadrágot. Nyilván nem azokra a nadrágokra gondolok, amik annyira feszesek, hogy majd szétpattan a varrás vagy nem kap benne levegőt, mert az tényleg gáz. Viszont szerintem az csak jó, ha kiemeli az alakját, van valami formája és nem egy ilyen ráncos zsák, ami lóg a seggükről. De ez az én véleményem. 20/L
2018. nov. 1. 10:09
 27/42 anonim ***** válasza:
22%

Én vagyok az utolsó és utolsó előtti..

Mi a személyeskedés bban, hogy megállapítottam h az sexjatek nem utcai divat? :D

2018. nov. 1. 11:45
 28/42 A kérdező kommentje:
Töröltek azóta kérdést..
2018. nov. 1. 12:02
 29/42 anonim ***** válasza:
82%
Talán még nem volt a kezükben ilyen nadrág, hogy felmérjék, milyen az anyag. Én sokat sétálok és ülök is, nekem sokkal kényelmesebb a skinny nadrág nyúlós anyaga, ami felveszi a testem formáját. Hogy ki gondol homokosnak, az nem érdekel, nekem ez tetszik, a saját pénzemből veszem. Van, aki elismerően nézi, van, aki kicikiz, szerintem az én dolgom.
2018. nov. 1. 12:28
 30/42 anonim ***** válasza:
Attól,hogy rugalmas anyagú egy nadrág, még nem kell, hogy folyamatosan rá is feszüljön a viselőjére. Állandóan összemossák a kettőt. Az enyém is rugalmas, de regular fit.
2018. nov. 1. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!