Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolja azt mindenki,...

Miért gondolja azt mindenki, hogy a skinny vagy a super skinny nadrág kényelmetlen?

Figyelt kérdés
Szerintem egyatalan nem az (nem vagyok homokos) volt régebben sima standard és gumis szárú nadrágom is de folyamatosan lógott meg dörzsölte a bőröm, nem volt kényelmes. Én örülök ennek az új trendnek személy szerint, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi :D 18/f Ti többiek, hogy vagytok ezzel ?
2018. okt. 31. 20:28
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Azta 😂 11-es ha férfi ruhába meg nyakkendőbe akarja a fiúd, hogy legyél szex közben ő a b*zisabb vagy én ?😂😂😂😂😂
2018. okt. 31. 21:22
 12/42 A kérdező kommentje:
Arról meg ne is beszéljünk, hogy nyáron mekkora felhajtás volt a “boyfriend” nadrág...
2018. okt. 31. 21:25
 13/42 anonim válasza:
46%
Ha búza gyökérnek akarsz látszani, egészségedre. 😊
2018. okt. 31. 22:09
 14/42 anonim ***** válasza:
70%

Hát, már ne is haragudj, de biztos nem akarnék olyan pasival lenni aki az “én nadrágomat “ hordja.. Annál undorítóbb nincs is, mikor a kis páváknak feszül a piszkafa lábán a nadrág.. Férfiatlan.

Szerencsére a párom is undorodik ezektől a nadrágoktól, szóval nincs félnivalóm

2018. okt. 31. 22:12
 15/42 anonim ***** válasza:
75%
Szeretem a mélyproli magyar gondolkodást: a ruha reprezentálja a szexualitást. Ha melegítőt veszel fel; igazi férfi vagy, ha divatosan öltözködsz; te büdös búza.
2018. okt. 31. 22:23
 16/42 anonim ***** válasza:
82%
Akartam írni, hogy azért, mert nem fér el benne a szerszám. De jó tudni, hogy ezért van direkt alacsony ülepük. Viszont az alacsony ülep szerintem nagyon bénán néz ki.
2018. okt. 31. 22:41
 17/42 A kérdező kommentje:
17. Igazad van teljes mértékben. És ez elég szomorú.
2018. okt. 31. 22:42
 18/42 A kérdező kommentje:
18. Nem annyira alacsony azért 😂 Csak éppen, hogy kényelmes legyen és ne nyomja. Próbálj fel nyugodtan egyet, meglepően kényelmes. (Nem fognak ki nezni a boltban, hogy milyen nadrágot probalgatsz)
2018. okt. 31. 22:44
 19/42 anonim ***** válasza:
97%
Mivel egy sor cipőhöz sokkal jobban mutatnak ezek a szabású gatyák, ezért mindenképpen létjogosultságuk van. Hogy kinek-kinek hogy áll, azt mindenki döntse el saját maga. Ennyi önkontroll mindenkiben kellene legyen :D Mellesleg nekem is tetszenek, bár én mást is hordok.
2018. okt. 31. 22:45
 20/42 A kérdező kommentje:
Egyébként ha már ennyire ki vagytok ezzel a témával lányok, hogy el lopjuk a nadrágotokat ugye tudjatok, hogy a nadrág nem női ruha ?😂😂 Én is szívesen néznélek titeket szoknyában és hol érdekel ez bárkit is ?
2018. okt. 31. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!