Nektek nem kényelmetlen viselés közben a műszálat tartalmazó farmer nadrág?
Manapság már mindenhol csak műszálas farmer nadrágot lehet kapni. Sajnos rá vagyok kényszerülve hogy ilyen nadrágot vegyek, pedig szerintem kényelmetlen mert a műszál miatt szúr az anyag,nem olyan finom, puha mint a 99 vagy 98 %-os pamut farmernadrágok.
Tudtok valami megoldást, hogy hogyan lehetne puhítani a műszálat tartalmazó farmernadrágot? Köszönöm.
Változó. Én elég nagy különbségeket láttam két olyan farmer között is, amelyeknél egyaránt "79% pamut, 19% poliészter, 2 % elasztán" volt feltüntetve. Az egyik kemény volt tapintásra is, a másik meg puha. Viselni pedig azokat a "19%"-os nadrágokat szeretem, amelyeket a boltban is puhának tapasztalok. Kényelmesebbnek tartom őket, mint a 99 % pamut nadrágokat, nem érzem olyan vastagnak őket.
Itt a Bershka és Pull and Bear farmerekről beszélek, ezeket szoktam venni.
Szerintem aszerint válassz, hogy megfogod a nadrágot és mi az első benyomás. Miért vagy "rákényszerülve" egy bizonyos típus vásárlására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!